Selam kızlar ben hamile oldugumu ogrendimde 59 60 kiloydum şuan 70 kiloyum 28+3 haftalık oldum ama ben kalcam ve ayaklarımdan cok kilo aldım ve catlaklar cok oldu gobegimde hic catlak yok ama kalcamda ve bacaklarımda var dogumdan sonra zayıflarmıyım acaba
Kaç Kilo Aldık? 🙈
Aysel66 merhaba bende az önce bu konudan dolayı yakınıyordum 😢 Ocak ayında evlendim. Evlendiğimde 53 kiloydum, hamile olduğumu öğrendiğimde 57 kiloydum. 17 haftalık hamileyim 64.5 olmuşum 😔 geçen haftadan bu yana 1.5 kilo almışım. Doktorum böyle gidersen 20 kilo daha alırsın dedi şakayla karışık çok üzüldüm. Oysa gözle görülür bi yerimde kilo aldım desem sadece göbeğim çıktı, bebek daha aşağıda onlar hep yağ dedi 😅 bende saf gibi yularda sanıyorum bebişi Hem çok güldüm hem çok üzüldüm. Bugünden sonra baya baya dikkat edicem 🤦♀️
Feriideklc bende anlamadım nasıl alındı bu kilo başta pek almadım ama 4 aydan sonra başladı
Aysel66 İlk hamileliğimde 16 kilo almıştım ve doğumdan 6 sonra hepsi gitmişti. Şimdi tekrar hamileyim 17+1 olduk şimdiden 4 kilo almışım. Bu sefer 20’yi görücem galiba. Doğumdan sonraki o tempoyla kilolar hemen gidiyor. Tabi bol bol emzirip su içmek çok önemli.
Daisy0000 ben normal doğum yaptığımda 6 kilo otomatik gitmişti 😂
Kilo alımı ne zaman başlıyor acaba ben 20 haftaya giriyorum yarın 2 kilo verdim bu süreçten sonra aşırı bir kilo alımı yaşar mıyım
Aysel66 Bende hamile olduğumu öğrendiğimde 65 kiloydum şuan 23.haftadayım hala 65 kiloyum inşallah çok almam
Aysel66 30+5 haftalik doğum yaptim. 11 kilo almıştım 10 kilosu gitti dogumdan sonra
Sunshine__ bence almasın ya şimdiyekadar almadıgına gore
48 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 25+3 haftalığız bu gidişle doğumu 80 ile rahat görücez 😅