Mhande benimde karnimda çatlak yoktu. 36. Haftada göbeğimin altında oldu canım. Yağ kullan bol bol. Sonrasında çatlıyor maalesef

Gulbayann aşko kilo verilir tabi illa. Ama fazla kilo demek yaraların geç iyi olmasi demek. Doğumun zorlaşması demek. O yüzden yinede dikkat etmek gerekiyor 🥰

Aysel66 bende dün bu yüzden canim sıkılıyor du dün tartıldım 65 kilo geldim hamile olduğumu öğrendiğim de 58 kiloydum 23 haftaligim geçen ay tartıldım 61 çıktım bu ay 65 bir ayda 4 kilo almışım bence çok almışım canım sıkıldı ama inşallah biraz daha almam 😔😂

ladyax kuzum asıl kilo alımı 25 30 dan sonra başlıyor ne yazıkki. Ben şuan 35. Haftadayım 30 a kadar 4 kilo almıstım 30 35 arasında 4 kilo daha aldım 😄 35-40 arasında bi dört daha almam İnşallah 🤣

Yani 23 hafta da 7 kilo almışım 😂

3-4 kilo alanlarin nefsini alkisliyorumm👏🏼 anam ben tabagi bitirip agzimi silerken tekrar acikiyorum jdfjjdshd

Aysel66 canım ben 19. Haftamdayim hamileligimi öğrendiğim de 68 dim şimdi ise 73 5 kilo almışım o da daha yolun yarısı duruyr🥺

Ebruakpnr yok bebeğin kilosu gelişimi gayet iyi bi sıkıntı yok ilk aylarda hep yediğimi kustum 61 kiloya kadar indim daha sonra istahım açılıp yemeye başlayınca anca ilk hamile kaldığim kiloma döndüm

Aysel66
      Bugün 16 haftalık olduk bizde🫶 ve 84le hamile kaldım 91.200 olmuşum başlarda aşırı tatlı isteğim vardı çok yedim yemek canım hiç istemiyordu yemek yerine tatlı yedim sonra böyle oldu😂 ama bu aralar kesildi kaç haftadır aynıyım😊 inşallah gider bu kilolar😔

Aysel66 bu sabah bu konudan dolayı doktorum ve eşim taarfından baya laf yedim bende 😅 5. Ayın içindeyim 21+4 10 kg almısım nasıl yapıcaz bilmiyorum

Aysel66 58 ile hamileydim, şuan 25 haftalığım ve 63 kiloyum. Siz biraz fazla aldınız gibi. Sağlıklı şeylerden kararında yenilmeli, fazla yemenin bebeğe bir yararı yoktur

Selamlar kızlar, 2. Gebeliğim ilkinde sadece 13 kilo almıştım suanda 18 haftalık gebeyım ve sadece 2 kilo almışım halbukı yiyorum anlamadım🥲

Aysel66 25+2 haftalığım 65 kiloyla hamile kaldım şu an 73 kiloyum nasıl bu kadar kilo aldım hiç anlamadım oysa ki çok hareketli biriyim 🤦🏻‍♀️

Aysel66 29+4 olduk 6 kilo aldım hamile kalmadan 60 kiloydum şuan 66 sadece karnım büyüdü. çok kilo alsamda önemli değil sende kafaya takma canım bence böyle durumları bebeklerimiz sağlıkla doğsun yeter alınan kilolar geri verilir. Hiç birşey bebeklerimizden önemli değil 🌼🥰

Aysel66 Ben de 67 ile gebe kaldım şuan 77 kg ve 28+2 seninle aynıyız sanırım