Kaç Kilo Aldık? 🙈
ladyax kuzum asıl kilo alımı 25 30 dan sonra başlıyor ne yazıkki. Ben şuan 35. Haftadayım 30 a kadar 4 kilo almıstım 30 35 arasında 4 kilo daha aldım 😄 35-40 arasında bi dört daha almam İnşallah 🤣
Yani 23 hafta da 7 kilo almışım 😂
Aysel66 26+1 , 2 kg 😍
3-4 kilo alanlarin nefsini alkisliyorumm👏🏼 anam ben tabagi bitirip agzimi silerken tekrar acikiyorum jdfjjdshd
Sunshine__ E bebek de mi hiç almadı Nasıl aynı kalabildiniz ? Şaşırdım
Ebruakpnr yok bebeğin kilosu gelişimi gayet iyi bi sıkıntı yok ilk aylarda hep yediğimi kustum 61 kiloya kadar indim daha sonra istahım açılıp yemeye başlayınca anca ilk hamile kaldığim kiloma döndüm
Aysel66
Bugün 16 haftalık olduk bizde🫶 ve 84le hamile kaldım 91.200 olmuşum başlarda aşırı tatlı isteğim vardı çok yedim yemek canım hiç istemiyordu yemek yerine tatlı yedim sonra böyle oldu😂 ama bu aralar kesildi kaç haftadır aynıyım😊 inşallah gider bu kilolar😔
Aysel66 58 ile hamileydim, şuan 25 haftalığım ve 63 kiloyum. Siz biraz fazla aldınız gibi. Sağlıklı şeylerden kararında yenilmeli, fazla yemenin bebeğe bir yararı yoktur
Selamlar kızlar, 2. Gebeliğim ilkinde sadece 13 kilo almıştım suanda 18 haftalık gebeyım ve sadece 2 kilo almışım halbukı yiyorum anlamadım🥲
Aysel66 Bende 72 ile kaldım 80 im Şuan 34 haftalığım 🙈