Happymm yani şöyle ben normal de çok hızlı kilo alan çokta hızlı veren birisiyim ancak emzirirken işte tatlı ye falan diyenlere kulaklarımı kapayarak booolca su içtim ve eski beslenme düzenime döndüm elbetteki yedim abartmadan birde emzirirken veriliyor zaten bence
Kaç Kilo Aldık? 🙈
Aysel66 38 haftalık hamileyim 12 kilo aldım☺️
Aysel66 33+1 olduk hamile kaldığımda 60 kg di şimdi sabah aç karnına 68 gün içinde 70 i görüyorum 😀
- Düzenlendi
68 le hamile kaldım 77 yim sadece 9 kilo aldım 🙄 bebek fazla besleniyor 😃 37+5 im çarşamba Doğum
Aysel66 35 haftalik oldum 6 bucuk kilo aldım ilk hamileligimde de 7 kilo almistim bundada 7 kilo ile girecem doguma galiba😀
Aysel66 12 haftalığım 2kilo almışım ama yediğim çıkıyor ondan 😂
Daisy0000 5 gunum kaldi 17 falan aldim
@Aysel66 21 haftalık olduk 2 kilo aldım 🤭 inşallah bu azimle devam edeceğim.
Hamile kaldığımda 78 kilo idim 33+4 haftalığım 90 kiloyu gördüm. Maalesef ödem sorunum var bu yüzden ayaklarım ve kalçadan aldım hep umarım normal doğum olur ve rahat kilo veririm
Benim ilk hamileliğim 64 ile hamile kaldım şuan 71 fazla mı sizce 28 haftalık hamileyim
ZeynepNail sen hamıle olduguna emın mısın mıle falan yutmus olmayasın😂😂😂ben kırk kılo almıstım massallah sana
Aysel66 Ben 52 kiloyla hamile kaldım 😇 Şuan 34+5 teyiz ve 72 kiloyum:) Doktorum ekmeği ve tatlıyı kesmemi söyledi ama ben herhangi şişlik veya ödem hissetmiyorum yalnızca karnım şiş
Aysel66
60 ile hamile kaldım, hiç bulantım olmayınca bol bol yedim, tatlıya düşkünlüğüm olmadığı için tatlı dışında her şeyi yedim hiç kısmadım, 33+4 teyim ve toplamda 12 kg aldım, boyum uzun olduğu için sadece göbeğim çıkmış görünüyor. Her gün 3-4 lt su içiyorum, belki bu kdr su içmesem daha çok alırdım, çünkü kahvaltıda börek simit ekmek tarzı çok yedim🙈