Daisy0000 ben hamile kaldığım zaman 66 ile başladım başta sonra kusma felan derken 62 oldum ondan sonra iştahım bi açıldı bir şiştim bir şiştim 95 kilo ile doğuma girdim sezeryan yani sezeryandan sonra 11 kilo gitmişti sonrasında da yavaş yavaş ödememim şişkinliğim indi allahtan kız ayaklarımı zayıf görünce ne kadar mutlu oluyordum öyle bi balon gibi olmuşlardı ki anlatamam
Kaç Kilo Aldık? 🙈
Gebelikten önce 60 kg dim gebe kaldıktan sonra baya kötü geçti sürekli kusma hiçbişey yiyemekten 55 kg olmuştum şuan 29+1 haftalık olduk eski kiloma ulaştım 60 kg yim doktorum doğuma kadar 5 kilo almam gerektiğini söyledi
Daisy0000 bende ilk doğumunda 22 kilo almıştım doğum kilomdan sadece 3 kilo kaldı bana merak etmeyin doğum kilosunun çoğu gidiyor
İlk dogumumda 22 kg almistim. 50 kiloydum simdi 11+4, 54 kilo oldum inanilmaz hizli alıyorum 🙄🙄
29+1 deyiz bende 67 kilo ile hamile kalmıştım 74 kilo oldum 7 kilo aldım toplamda şimdilik :)
Aysel66 32+0 ız. Hiç kilo almadım 2 kilo verdim doktorum ve ben şoktayız😅🤷🏼♀️🥲
tly-elmac 17 haftaya kadar 5kilo vermiwdim hic iwtahim yokdu simdi 34 haftadayim yine istah kesik cok bisey yemiyorum
Aysel66 kabızlık başladı yediğim herşey içimde kalıyor o yüzden hızlı kilo alıyorum. Kabızlık için önerilerinizi alabilirim 🙏🏻
Senatalya06 yaa napalım canımız canları sağolsun artık veririz be ne olcak 😅😅bi doğsunlarda zamanında sağlıkla
ladyax 21/22 den sonra başladı bende 🥲
18+3 60 kilo ile hamile kaldım 2.600 civarı almışım
mirayandme Ya açıkçası 22 kgyi nereme aldım onu da çok anlamadım ,bakınca maksimum 10 kg almışım gibi,akrabalar vs görünce a ne güzel çok kilo almamışsın diyor,söyleyince inanamıyorlar
26.haftadayiz
5 kilo aldım.
Meneksedemir Yaaaa canım ben ilk 3 ay kustum akşam 8 de mide bulantım geciyordu yiyordum yatıyordum bide gece çok kalkıyordum yemek yemeye . 3 ayda 5 kilo aldım 😅 Sonrası zaten geldi . inşallah sende alırsın . Geceleri acıkırsan kendini durdurma kalk ye , sabah asla kahvaltı yapan biri değildim hamile kaldığımdan beri kahvaltı yapıyorum ve 2 saat geçiyor sanki hiç yemek yememiş gibi oluyorum. Gerçi 2 aydır diş ağrısı çekiyorum iştahsızlaştım tamda yemem gereken zamanda 🥺
boymomyz inşallah ya zorluyorum kendimi bakalim
Busrayalcin bir gün tavuk bir gün et dönüşümlü ,diğer günler sebze bu şekilde ekmek kesinlikle yemiyorumakarna ve patates de yemiyorum
78 buçuk olmuşum 60 64 ile hamile kalmıştım 25+5 ve kilo almadım da anlamadım bu işi 😂