Aysel66 ilk gebeligimde 32 de doğurdum yüksek tansiyon cikti 32 de ve tam tamına 18 kilo almıştım evet doğumdan sonra 18 ayda tm 23 kilo verdim emzirmek çocuğun erken hareketlenmesi derken ben yememe dikkat etmediğim halde bu kadar verdim çatlakların cok cok fazla ama takmıyorum simdi yine hamileyim 24 haftalik tuzu azalttım tam buğday ekmeğiyle kanka oldum ve ona rağmen 7 kilo aldım alınıyor her türlü önemli olan gebelik şekeri ve tansiyon olmaması ona dikkat edin aşırı kilo aldığınızı dusunurseniz de diyetisyen ile dogum surecinizi ilerletin

İlk gebeliğim, kilolu hamile kaldım, 13.haftaya kadar hiç kilo almamıştım, 13. Ve 15.haftalar arasında geçici iştah artışı oldu 2 kilo almıştım. Son 1 buçuk haftadir iştahım yine kapandı o aldığım 2 kiloyu vermiştim ama 1 kilosunu geri almışım. 16.haftada olanlar sizdede iştah kapanışı oldu mu benim mide almıyor çoğu koku çoğu yemek mide mi bulandırmaya başladı 🤔

mrvsrcn bol su iç ekmek tatlı yeme. Benimde sabahları ellerim ayaklarım cok şişiyor akşamları da karnım baya şişiyor.

KE_A ilk 3 ay nerdeyse 2 saatte bir şekerim oynuyordu çok acikiyordum. Sonra iştahım gitti 5 aya kadar zor yedim. Simdi demir ilacı başlayınca biraz iştah açtı galiba. Ama iştahsızlık normal geçiyor.

• KE_A bunu yanıtladı.

31 hafta 9 kg
      6776🙃🙃

Bsrcip demir ilacı iştahı acıyor biraz evet bekarken bende kullanıyordum biliyorum, ya ben kilo veriyorum yemek filan yiyemiyorum ya biraz korkuyorum bebek vitaminsiz kalır mı benim kilo almamam iştahsız olmam onu etkiler mi diye

Aysel66 Zaten kilolu hamile kaldim bir de utanmadan yine kilo aldim 😁 34 haftalik hamileyim 12 kilo aldim. Vay basima gelenler insallah dogumdan sonra rahatlikla zayiflayabilirim. Allah yardimcimiz olsunn

Aysel66 Ben ilk Hamileligimdede 68 ile hamile Kalıp 73 le dogum yaptım Bebegim 3.200 dogdu dogumdan sonra aldıgımın fazlasını geri vermiştim Şimdide 4 aylık hamileyim Ve 4 kilo vermişim 🥲

Aysel66 1.70 boyundayım 63 le hamile kaldım şuan 16+1 deyiz 2 kilo almışım bile nasıl aldiysam kusmaktan. Mide bulantısı dan yemek yiye bildiğim yok en başından beri

Aysel66 34+5 deyiz başta 7 kilo verdim yiyememekten kusmaktan tiksinmeden 5 kilo aldık simdiye kadarda

Aysel66 5nci ayin içerisine gireceğim bayramda şuana kadar 4 kilo aldım o kadar yememe rağmen suyu cok iciyorum o mu dengeliyor yoksa kilolu hamile kaldım o mu dengeliyor bilemedim

Aysel66 34+5 teyiz 11 kilo aldım çoğunu 2.trimesterda aldım son 2 ayda 1 kilo falan almışımdır amaan doğumda bi kısmı gidiyo zaten emzirirken de veririz olur biter takmayın hiç.
        :)

Youngmotherr kaçıncı haftadan sonra kilo aldınız acaba bende 40kiloyla hamile kaldım 13 haftalığım ama hiç kilo almadım almak çook istiyrum

Aysel66 ben daha 2. Trimestera yeni girdim ve 10 kg aldım 😂 ilk bebeğimde 20 kg almıştım 😂 muhtemelen bu da ona benzeyecek 🤦🏼‍♀️😂 emzirir ve ayaklandıktan sonra kendiniz ilgilenirseniz bebeğinizle emin olun o arada kilo fln kalmıyor 🙈

Aysel66 20+3 10 kg aldım şuan 78 kg oldum doğuma 100 olurum gibi 😂😂 çatlak benim bacaklarımda oluşmaya başladı kremler falan fayda etmiyor bence