Aysel66 ilk gebeligimde 32 de doğurdum yüksek tansiyon cikti 32 de ve tam tamına 18 kilo almıştım evet doğumdan sonra 18 ayda tm 23 kilo verdim emzirmek çocuğun erken hareketlenmesi derken ben yememe dikkat etmediğim halde bu kadar verdim çatlakların cok cok fazla ama takmıyorum simdi yine hamileyim 24 haftalik tuzu azalttım tam buğday ekmeğiyle kanka oldum ve ona rağmen 7 kilo aldım alınıyor her türlü önemli olan gebelik şekeri ve tansiyon olmaması ona dikkat edin aşırı kilo aldığınızı dusunurseniz de diyetisyen ile dogum surecinizi ilerletin
Kaç Kilo Aldık? 🙈
İlk gebeliğim, kilolu hamile kaldım, 13.haftaya kadar hiç kilo almamıştım, 13. Ve 15.haftalar arasında geçici iştah artışı oldu 2 kilo almıştım. Son 1 buçuk haftadir iştahım yine kapandı o aldığım 2 kiloyu vermiştim ama 1 kilosunu geri almışım. 16.haftada olanlar sizdede iştah kapanışı oldu mu benim mide almıyor çoğu koku çoğu yemek mide mi bulandırmaya başladı 🤔
31 hafta 9 kg
6776🙃🙃
Aysel66 37+1 10 kilo aldım 🙃😞
Aysel66 Ben ilk Hamileligimdede 68 ile hamile Kalıp 73 le dogum yaptım Bebegim 3.200 dogdu dogumdan sonra aldıgımın fazlasını geri vermiştim Şimdide 4 aylık hamileyim Ve 4 kilo vermişim 🥲
Aysel66 34+5 deyiz başta 7 kilo verdim yiyememekten kusmaktan tiksinmeden 5 kilo aldık simdiye kadarda
Aysel66 5nci ayin içerisine gireceğim bayramda şuana kadar 4 kilo aldım o kadar yememe rağmen suyu cok iciyorum o mu dengeliyor yoksa kilolu hamile kaldım o mu dengeliyor bilemedim
Youngmotherr kaçıncı haftadan sonra kilo aldınız acaba bende 40kiloyla hamile kaldım 13 haftalığım ama hiç kilo almadım almak çook istiyrum
Aysel66 20+3 10 kg aldım şuan 78 kg oldum doğuma 100 olurum gibi 😂😂 çatlak benim bacaklarımda oluşmaya başladı kremler falan fayda etmiyor bence
Aysel66 17 haftalık hamileyim. +1 kg :)
Hernasipvaktineesirdir ben o konuda saldım çünkü zaten önceden kilo alıp verdiğim için bacaklarım ve kalçamda çatlak var allahtan dileğim karnım ve kollarımın çatlamaması 😂 Allahım sen bizi çatlatma inş amin
ladyax çok amin 😬