Aysel66 bu sabah bu konudan dolayı doktorum ve eşim taarfından baya laf yedim bende 😅 5. Ayın içindeyim 21+4 10 kg almısım nasıl yapıcaz bilmiyorum

Aysel66 58 ile hamileydim, şuan 25 haftalığım ve 63 kiloyum. Siz biraz fazla aldınız gibi. Sağlıklı şeylerden kararında yenilmeli, fazla yemenin bebeğe bir yararı yoktur

Selamlar kızlar, 2. Gebeliğim ilkinde sadece 13 kilo almıştım suanda 18 haftalık gebeyım ve sadece 2 kilo almışım halbukı yiyorum anlamadım🥲

Aysel66 25+2 haftalığım 65 kiloyla hamile kaldım şu an 73 kiloyum nasıl bu kadar kilo aldım hiç anlamadım oysa ki çok hareketli biriyim 🤦🏻‍♀️

Aysel66 29+4 olduk 6 kilo aldım hamile kalmadan 60 kiloydum şuan 66 sadece karnım büyüdü. çok kilo alsamda önemli değil sende kafaya takma canım bence böyle durumları bebeklerimiz sağlıkla doğsun yeter alınan kilolar geri verilir. Hiç birşey bebeklerimizden önemli değil 🌼🥰

Aysel66 Ben de 67 ile gebe kaldım şuan 77 kg ve 28+2 seninle aynıyız sanırım

Aysel66 kıxımda 67 ile hamile kalıp 80 le doğuma girmiştim erken doğumlu 33+4 te eve geldiğimde 5 kilo gitmişti, şimdi 76 ile hamile kaldım yarın 20 haftalık oluyorum 75 kiloyum 😁🤦‍♀️ kusmam yok ama midem çok yanıyor şimdiden 🥺

Hernasipvaktineesirdir kuşum zaten 10 12 kilo almak gayet doğal ve olağan hiç almasan bile duyuydu bebekti derken illaki alınıyor benim kalp ve damar hastalıklarım olduğu için kilo almamam gerekiyor ki normalde de kilo almaya çok yatkınım nedense hamilelikte almadım bakıyorum insanlar 20. Haftada 8 kilo falan almışlar bende mi problem var diye düşündüm insanlar manyak mısın ne güzel işte falan diyorlar ama işte ana yüreği her şeyi düşünüyoruz 😂😂

Ayse0885 ben normal hayatımda da ekmek hamurişi paketli gıda yemiyorum. hamileyken de yemedim hiç😀

Feriideklc aynı kiloda hamile kalmışız 21 haftalığım 59 kiloyum bebeğiniz kaç kilo sağlıklı bi kilo almamıssınz

Aysel66 24. hafta ve +5 kilo 🥲 hepsini 17. Haftadan sonra aldım şekerim sınırda ve tatlıyı kesemiyorum maalesef 🥲🥲 ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım 1,5 sene şeker tedavisinden sonra verdim korkuyorun bunda da öyle olur diye 😬 Bir de karında çatlaklat son zamanlarda çok oluyor bende son 10 güne kadar hep kremledim 10 gün kala aman bitti artık diye bıraktım her gün bir yerden çatladı, önlemini al derim

ladyax ben kilodan ziyade çatlamamak için almamaya gayret ettim bebeğim ama illa alınıyor ya. Henüz çatlamadım daha İnşallah çatlamam da 🫣

Aysel66 25+5 haftalığım 48 kg ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum

Melikenl yaaaa inşaAllah olmaz yaaa kullanırım bebegim çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️

Aysel66 21 kg aldim bende. 2 gun once normal dogum yaptim sadece 3.5 kg kaybetmisim dogumda :) emzirdikce kilo verilirmis bakicaz artik