Aysel66 20. Haftaya girecegim henüz kilo hiç almadım ben tabi ben sürekli istifra ettiğinden kaynaklı

Aysel66 onların çoğu ödem ve gebelik kilo dağılımına bak bende baya şiştim 😅

Aysel66 ben 40 kilo hamile kaldım, 31+2 yiz 17.5 kilo aldım. Pazartesi kontrolüm var asla tartıya çıkmak istemiyorum. Doktor artık yeter dediğinden beri iki buçuk kilo daha aldım :(

Gulbayann çok kilo almak bebeğe değil anneye zarar zaten 😊çok kilo almanın bebeğe faydası yok sağlıklı beslenmek gerekir ki bebek kilo alsın

Aysel66 Ben hamile kaldığımda 53 kiloydum şuan 75 kiloyum benim düşük riskim vardı rahim ağzı kısalığından dolayı ciğer geliştirici iğne yapıldı hastanede yattım 37+2 yeni ayaklandık aşırı şiştim bende ilk hamilelik bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah veririz 🤲🏻

Aysel66 hamileliğimin ilk aylarlarında 3kg vermiştim şimdi 31+5 olduk verdiğim 3kg geri aldim çok şükür hiç çatlak yok

Aysel66 günlerimiz haftamız aynı bende 59 la kaldım 6 ay hiç almadım bir ay olmadı 64 oldum bakılm doğuma kaçla gireriz

Kızlar ben 67 hamile kalmıştım şimdi 23 +3 haftalığız 81 kilo olmuşum 100 kiloyla doğuma giderim gibi geliyor bana 😅😅aman neyse sanki hep hamile kalacaz keyfimize bakalım kendimi bununla teselli edeyim bari😅😅

68 kiloyla hamile kaldım ve suan 21.ci haftadayım 2 kilo aldım sadece☺️

13haftalik hamileyim 2 buçuk kilo aldım 😇😇