Aysel66 23+5 5 kilo aldım kilolu hamile kaldım 78 ile hamile kalmıştım zaten iyi mi kötü mü bilmiyorum
Kaç Kilo Aldık? 🙈
22 hafta 5 kq aldım 54 hamile kaldım şuan tam 59 oldum inşallah sona kadar böyle birer kilo alırım doktorumda her ay 1 kilo yeterli dedı ilk hamileliğimdede 8 kq almısdım toplamda
Aysel66 34 haftalık hamileyim kızlar 16 kilo aldım dahada alacak gibi duruyorum şuan 86 kiloyum bebişlerimiz sağlıklı doğsun yeter kilo alınıp verilir illa bebişlerimiz iyi olsun ❤️
Kilolu hamıle kaldığım ıcın kılo alma şansım yoktu 30+2 hıc kılo almadım ama bundan sonrası tufan sanırım fena ıstah acıldı🤣
ladyax kuzum asıl kilo alımı 25 30 dan sonra başlıyor ne yazıkki. Ben şuan 35. Haftadayım 30 a kadar 4 kilo almıstım 30 35 arasında 4 kilo daha aldım 😄 35-40 arasında bi dört daha almam İnşallah 🤣
Yani 23 hafta da 7 kilo almışım 😂
Aysel66 26+1 , 2 kg 😍
3-4 kilo alanlarin nefsini alkisliyorumm👏🏼 anam ben tabagi bitirip agzimi silerken tekrar acikiyorum jdfjjdshd
Sunshine__ E bebek de mi hiç almadı Nasıl aynı kalabildiniz ? Şaşırdım
Ebruakpnr yok bebeğin kilosu gelişimi gayet iyi bi sıkıntı yok ilk aylarda hep yediğimi kustum 61 kiloya kadar indim daha sonra istahım açılıp yemeye başlayınca anca ilk hamile kaldığim kiloma döndüm
Aysel66
Bugün 16 haftalık olduk bizde🫶 ve 84le hamile kaldım 91.200 olmuşum başlarda aşırı tatlı isteğim vardı çok yedim yemek canım hiç istemiyordu yemek yerine tatlı yedim sonra böyle oldu😂 ama bu aralar kesildi kaç haftadır aynıyım😊 inşallah gider bu kilolar😔
Aysel66 58 ile hamileydim, şuan 25 haftalığım ve 63 kiloyum. Siz biraz fazla aldınız gibi. Sağlıklı şeylerden kararında yenilmeli, fazla yemenin bebeğe bir yararı yoktur