Sagliklagelkucugum benimde hic bulantım olmadı ama hamile degilken yemekle pek aram yoktu şimdi hep acım ve cok tatlı yiyorum

Aysel66 ben de kilo aldım ama nedense bi anda aldım 23+3 bi anda 5 kilo aldım umarım bu hızla devam etmez bana çok gibi geldi bu kilo alımı

Aysel66 47 ile kaldım 50 yi göremeyen insandım 30 yaşındayım . 30 haftalıkken 64 kiloydum şuan 32yim kaç oldum bilmiyorum 🙄🫢

Aysel66 gidiyormuş emzirmekten ve bol su tüketiminden genelde böyle diyorlar bakalım

Aysel66 kilolu hamile kalanlardanım bugün 35. Haftam bitecek ve hiç kilo almayan tayfadanım 😊 Bebeğim 33+4’te 2600 grdı. 🥰

29.haftama giriyorum nasipse,74 ile hamile kaldım şu an 74.300 yani 300 Gr almışım,ekmek makarna patates pirinç ve hamur işi yok hayatimda

Aysel66 ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok zayıftım 43le gebe kaldım 31+3üm 14.5 kg almışım şuan bünyem alışık olmadığından göbeğimde bacaklarımda her yerimde çatlaklar var ve ödemlerim 😂

Ben hiç almadım aksine verdim doğum yaptım 5 gün oldu

Aysel66 biraz zor maalesef ben de ilk gebeligimde öyle oldum sezeryandan sonra anneme soruyordum anne kalçalarım basenlerim böyle mi kalacak annem teselli için gider dedi ama yok nerdee😅

Aysel66 valla ben 70’le hamile kaldım su an 25. Haftadayım 8 kilo almışım moralim çok bozuluyor

Aysel66 15 kilo aldım toplam geçen hafta doğum yaptım 7 kilo verdim ama bünyeden bünyeye değişiyor tabiki