Aysel66 Yemen’e dikkat etmen lazım canım çok almışsın 34+1 im ve sadece 10 kilo aldım

60 kg ile başladım şuan 70 kg oldum. 29+4 teyim. Henüz çatlak oluşumu yok 😊

Happymm tiroit yakalandım stresten . Daha da almaya başlamıştım taaaki Dr a gidene kadar. İlacı düzenli kullanmaya başlayınca vermeye de başladım. Yani sağlıklı bir birey yiyip içtiğine dikkat ederse veriyor.

Aysel66 bende 19.haftadayım 59-60 ile kaldım 63kiloyum. Bence gayet kilo verilir emzirirken çok yememek gerekiyor iki arkadaşımda öyle incecik oldular. 20 kg almalarına rağmen.

Aysel66 38 +0 53 ile hamile kaldım şuan 70.2 yim sanırım ve zorunlu sezaryen olacağım normalde 48 i gecmeyen ben 🥲dogumdan sonra nasıl veririm taktik kızlar🥴

Aysel66 ayy bende 59 60 ile hamile kaldım 28 haftalığım 70 kiloyum şuan

mrvsrcn bende 81 ile hamile kaldım 22 haftayız 84 olmuşum sürekli yattım riskli olduğu için 5 aydır raporluyum. Hatta çok dikkat edemedim patates ekmek filan çok yedim.

Aysel66 ilk hamileliğimde 23 kg almıştım sanırım ilk bebek diye ben yedikçe oda kilo alıyor sanıyordum😂😂 ikinci de sadece 5 kg aldım
      Bu üçüncü gebeliğim 14. Haftamdayım hiç kilo almadım çok mutluyum 😅

37+2 yiz +15 kilo almışım 😱 55 ile hamile kalmıştım 70 i gördük valla 🫢

Happymm yani şöyle ben normal de çok hızlı kilo alan çokta hızlı veren birisiyim ancak emzirirken işte tatlı ye falan diyenlere kulaklarımı kapayarak booolca su içtim ve eski beslenme düzenime döndüm elbetteki yedim abartmadan birde emzirirken veriliyor zaten bence

Aysel66 64lehamile kaldım şuan 75oldum iki haftadır tardilmamisim kesin almisimdir 31haftaligim

Sinem1925 ben vermiştim aynı sizin gibiydim hatta 4kilom daha fazlaydı şuan yine aldım inşallah veririm yine

halme1-z ay maşallah onceligim sağlıklı olsun da tabi insan psikolojik olacakta kilosuna düşünüyor inşallah bende sizin gibi veririm hemen😍

Aysel66 33+1 olduk hamile kaldığımda 60 kg di şimdi sabah aç karnına 68 gün içinde 70 i görüyorum 😀