Hernasipvaktineesirdir ben o konuda saldım çünkü zaten önceden kilo alıp verdiğim için bacaklarım ve kalçamda çatlak var allahtan dileğim karnım ve kollarımın çatlamaması 😂 Allahım sen bizi çatlatma inş amin
Kaç Kilo Aldık? 🙈
ladyax çok amin 😬
aminehumamoms 8 haftalıkken 44 kgdim 8-9 haftadan sonra aldım hemen
- Düzenlendi
23 hafta 2.2 kg ☺️Kilolu başladım ilk 4 ay bişey yiyemedim yemek falan doğru düzgün
Youngmotherr 😳ben hiç alamadım heniz karnımda çıkmadı bile
aminehumamoms yavaş yavaş alırsın canım
47 kilo ile hamile kaldım . Şu an 32 haftadayım 60 kiloyum maalesef:(
Aysel66 ben 20 haftalık hamileyim hiç kilo alamıyorum 🫤
bebegimveannesi_ doktor her şey yolunda dediği için ben pek takılmıyorum bu duruma ama ister istemez insanı düşündürüyor
Aysel66 bende şu an 16+6’yım en son geçen hafta cumartesi tartıldım üç bucuk kilo almıştım ama kesin o dört kilo olmuştur. İlk başlarda iyi gidiyordum ama 15 haftadan sonra felaket iştah açılması yasıyorum napıcam bilmiyorum
Aysel66 61 ile kaldım şuan 6.5 ayligim.6 kilo almışım.. olk hamileligimde 12 kilo ile girmiştim baklim bundada ole olcak galiba
Aysel66 ilkinde 29 kilo aldım 6 ayda 32 kilo verdim daha zayıf oldum. Bol emzirme ve bebekle uğraşmaktan. Şimdi 2.hamileyim. 19 haftadayım 6 kilo aldım. Heralde bunda da 18-20 kilo alacağım. Ama korkmuyorum. Doğumdan sonra veriliyor
Aysel66 24+6 haftalık hamileyim 57yle hamile kaldım şuam 65 kiloyum ilk gebeliğimde de 57yle hamile kalıp 69la doğuma gitmiştim bunda sanırım 75i görücem 😬
Aysel66 68 ile hamile kaldım şuan 82 kiloyum 37 haftalığız 14 kilo almışım umarım zayıflarız
Aysel66 79 kiloydum hamile kalınca geçen gün izlemim vardı 32 haftalık olmuşuz 85 kilo olmuşum