Kaç Kilo Aldık? 🙈
Daisy0000 ben normal doğum yaptığımda 6 kilo otomatik gitmişti 😂
Kilo alımı ne zaman başlıyor acaba ben 20 haftaya giriyorum yarın 2 kilo verdim bu süreçten sonra aşırı bir kilo alımı yaşar mıyım
Aysel66 Bende hamile olduğumu öğrendiğimde 65 kiloydum şuan 23.haftadayım hala 65 kiloyum inşallah çok almam
Aysel66 30+5 haftalik doğum yaptim. 11 kilo almıştım 10 kilosu gitti dogumdan sonra
Sunshine__ bence almasın ya şimdiyekadar almadıgına gore
48 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 25+3 haftalığız bu gidişle doğumu 80 ile rahat görücez 😅
ogretmenHnmm bebişinizin durumu nasıl
ogretmenHnmm maşallah bebegin durumu nasıl kac kilo dogdu
Aysel66 İnşallah ama doktor dedi bebeğin gelişimi gayet iyi bence önemli olanda o
Sunshine__ evet
Ben de 38 haftalık oldum 57 ile kaldım şuan 70 im 😂 13 kilo bakalım ne kadarı gidecek
Aysel66 ilk gebeliğimde nerdeyse 20 kilo almıştım şunan 19+3 gebeyim, gebeliğin başında 68 kiloydum şu an 58 kiloyum 10 kilo verdim bulantıdan bir şey yiyememekten daha hiç kilo almadım bebeğimin kilosu da yerinde gayet sağlıklı.
Aysel66 ben de 59 ile hamile kaldım 69 kiloyum şu an 30 haftalık olduk. Hamilelikte tatlıdan tiksindim hiç tatlı yemediğim ve aşırı bir yemem olmamasına rağmen bu şekilde aldım. Kilom sadece göbekte toplandı ama son 1 haftadır ayaklarımda ödem var. Sanırım artık normal bu haftalardan sonra