• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶

000 hayirlisi olsn insallah . Bana da kesin degil dedi ama o iki cizgi genelde kiz oluyoms doktor ddi

• 000 bunu yanıtladı.
  • 000 bunu beğendi.

Tugbazdmr bende ayni şeklde bi kiz bi erkek diyolardi bugun kesin öğrendik erkek cok şukur ama beğninde bi tane kapanmamiş yer var dedi doctor ama doguma kadar kapanir korkma ddi aklim kaldi ya

deryaikov__ 11+4 te yüzde 90 95 kız dedi doktorumuz 16. haftada yine kız dedi yüzde 99. Detayli ultrasona da girdik kız. Hiç değişmedi yani . Demem o ki erken de olsa doktorun tecrübesi bilgisi ve kullandığı cihaz iyiyse gayet erkenden bile anlayabiliyorlar. 11+4de cinsel organ falan yoktu. Kızda da erkekte de olur dediği bi kemik cikintisindan bahsedip gösterdi onun yerine göre söyledi cinsiyetini

000 neye gore tahmininiz birsey mi gordunuz yoksa benimngormedigim 🤣🤣 aynen hayirlisi olsun

deryaikov__ 18. Hafta öğrendim ama ben bilerek bekledim net olsun diye bilinmezlikte boğulmak istemedim birde burda çok okudum değişiyor heralde onun psikolojisinden :))

xbebegimx Amin canım hepimizin hakkında inşallah teşekkür ederim 🤲

64Demet64 valla kendi kız kardeşiminde erkek dedim var bunda fasulye dedim doğru çıktı erkek çocuğu oldu seninkindede var gibi sanki hayırlısı olsun yinede belli olunca yazarsın bakalım merak ettim 😆😆

Kızlar benimki biraz farklı soru olucak ama çok kotu bir şekilde grip oldum 19 haftalık hamileyim ıhlamur tuketsem zararlımı sizce artık yutkunamiyorum burnum akıyor üst üste hapsirmaktan ciğerlerim mahvoldu

Kızlar 6+2 yin bugün ilk defa kalp atışını duydum çok heyecanlıyım. Kesem patlıcana, armuta benziyor cinsiyet tahmini alabilir miyim

Kezbanylmz canım sırtına tentirdiyot kafesi yap. Youtube da var detaylı. geçmeze kupa çektir

deryaikov__ 12 haftadayken tahminde bulundular tutmadi bugun 17. Haftamda ogrendim kiz oldugunu

duygukrd evet bulundu ama kesın degıl dedı detaylıda söylerler dedı göstermiyor dedı ama bır erkek dedı detaylı da erkek dedı doktorumuz

13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 17 haftalıkken gittim bacaklarını açmıyor dedi hala net değiliz haftaya kontrol var 19 haftalık olduk erkeğe benziyor da kaldık 🤦‍♀️🤰