• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶

BusraBercin benimde ikili tarama yapıldı sonuçu aldım ama doktora gösteremedim beli oluyor mu kesin peki cinsiyeti

deryaikov__ ben 12 . Haftada öğrendim.doktordan doktora değişiyor en kesin 16 17. Haftada söylüyorlar

xbebegimx nasıl belliydi banada kız dedi doktor ama 13.haftada ben emin olamadım

000 organinda cikinti yoktu iki cizgi gorunuyordu

• 000 bunu yanıtladı.
      • 000 bunu beğendi.

xbebegimx banada kız dedi doktor 13.haftada benimde çizgi şeklinde degildi ama iki tane biesey vardı ama hala erkek olabilir gibide bir his var içimde

Bugun 16.haftaya girdik bir umut gittim ne sağlık ocagindaki ebe bakarim demisti ben bakamam hastaneye gidip öğrenebilirsin dedi ne de kendi doktorum bakmayı tenezzül etti ya detaylıda ogrenicem yada doğum da doktorlar da bi garip

1. Haftada öğrendik bizde :)

deryaikov__ 20. Haftamızda ayrıntılı ultrasonda öğrendik kız olduğunu o zamana kadar hiç göstermedi sıpa 😂

000 hayirlisi olsn insallah . Bana da kesin degil dedi ama o iki cizgi genelde kiz oluyoms doktor ddi

• 000 bunu yanıtladı.
            • 000 bunu beğendi.

Tugbazdmr bende ayni şeklde bi kiz bi erkek diyolardi bugun kesin öğrendik erkek cok şukur ama beğninde bi tane kapanmamiş yer var dedi doctor ama doguma kadar kapanir korkma ddi aklim kaldi ya