• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶

ozlem_d 10. Haftadamı yaptırdınız testi tam olarak kaç günde sonuç cıktı acaba

15+2 de öğrendim netleşmesi 16 oldu

13+2 günlük olucaz çarşamba günü ve merakla bekliyorum öğreniriz inşallah 🙏

000 canım ben uzandım yüzüğüne ip bağladı kaynanam 30 cm lık falan bi uzunluğu vardı. Sonra karnıma doğru tuttu yüzüğü ip durana kadar bekledi sonra karnıma doğru yaklaştırdıkça sallanmaya başladı düz gidip gelirse erkek yuvarlak çizerse kız. Yüzük bebeğin kalp atışına göre hareket ediypr ama altın olması lazım

1. Haftadayız bugun kontrol vardı ama kilolu oldugumdan sanirim karnimdan bile zor gorduk kaldi ki cinsiyetini hic goremedik tabi🤣 doktor belki birdahakine dedi bu gidisle doguma kadar goremicez mi ne anlamadim🤣🤣🤣
        Ya goruyor ama emin olmadigina soylemiyor yada gercekten gorunmuyor bende anlamiyorum😄

000 tabiki söylerim, ilk gebeliğimde 13. haftada erkek olduğunu söyledi doktor erkek doğdu ☺️

• 000 bunu yanıtladı.
        • 000 bunu beğendi.

Efsa_1 ilk gebeliğimde erkekti 13. hafta da erkek dendi öyle de oldu. Ama bu gebeliğim çok daha zor geçiyor asla geçmeyen bulantılar hiç bir şey yiyemiyorum kız tahmin ediyorum sağlıkla gelsin kız olmasını çok istiyorum 🥰

Sevdamira evet bence de öyle çünkü ilk gebeliğim de 13. Hafta da erkek denildi erkek doğdu

BusraBercin benimde ikili tarama yapıldı sonuçu aldım ama doktora gösteremedim beli oluyor mu kesin peki cinsiyeti

deryaikov__ ben 12 . Haftada öğrendim.doktordan doktora değişiyor en kesin 16 17. Haftada söylüyorlar

xbebegimx nasıl belliydi banada kız dedi doktor ama 13.haftada ben emin olamadım

000 organinda cikinti yoktu iki cizgi gorunuyordu

• 000 bunu yanıtladı.
              • 000 bunu beğendi.