deryaikov__ 22 haftada canım
Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶
15+2 de öğrendim netleşmesi 16 oldu
13+2 günlük olucaz çarşamba günü ve merakla bekliyorum öğreniriz inşallah 🙏
000 canım ben uzandım yüzüğüne ip bağladı kaynanam 30 cm lık falan bi uzunluğu vardı. Sonra karnıma doğru tuttu yüzüğü ip durana kadar bekledi sonra karnıma doğru yaklaştırdıkça sallanmaya başladı düz gidip gelirse erkek yuvarlak çizerse kız. Yüzük bebeğin kalp atışına göre hareket ediypr ama altın olması lazım
deryaikov__ ben 11de öğrenmiştim
000 tabiki söylerim, ilk gebeliğimde 13. haftada erkek olduğunu söyledi doktor erkek doğdu ☺️
Efsa_1 ilk gebeliğimde erkekti 13. hafta da erkek dendi öyle de oldu. Ama bu gebeliğim çok daha zor geçiyor asla geçmeyen bulantılar hiç bir şey yiyemiyorum kız tahmin ediyorum sağlıkla gelsin kız olmasını çok istiyorum 🥰
Sevdamira evet bence de öyle çünkü ilk gebeliğim de 13. Hafta da erkek denildi erkek doğdu
BusraBercin benimde ikili tarama yapıldı sonuçu aldım ama doktora gösteremedim beli oluyor mu kesin peki cinsiyeti
deryaikov__ ben 12 . Haftada öğrendim.doktordan doktora değişiyor en kesin 16 17. Haftada söylüyorlar
deryaikov__ bugun 12+3te ogrendim doktor kiza benziyor dedi ama belliydi organi tam kiz😁🤭
deryaikov__ sağol canım 🩷
deryaikov__ bizim kız masallah 11 haftalıkken gösterdi 😀
deryaikov__ ben 14. Haftamda öğrendim 🤗
000 organinda cikinti yoktu iki cizgi gorunuyordu
Camelliapolly doktor mu söyle peki cinsiyeti