Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶
deryaikov__ 13+0 olduk bugün inşallah öğreniriz
deryaikov__ ilk gebeligimde 20 hafta üstü öğrendim şu an hatırlamıyorum simdi ki bebeğimde 17+5 te öğrendim
deryaikov__ 12+2de doktorum %90 kız dedi🥰 şu an 13+6 14+1de randevum var net söylerim dedi
deryaikov__ ilk hamileliğimde 11. Haftada ikinci hamilelikte 22. Haftada öğrendim pozisyonla alakalı ikiside erkek
deryaikov__ 13 haftanın içerisinde git bence canım cinsiyet için hem biraz daha büyümüş olur hemde doktor daha net görebilir 12 haftaya göre 🤗 benim doktorum 12 haftalıkken kontrole çağırmıştı beni ama ben gitmedim cinsiyet için daha net konuşması için 13+5 gittim ve cinsiyetini öğrendik çok şükür 🤗💖
13+4′te öğrendim, kız dendi. Detaylı ultrasonda da kız dediler, herhalde değişmez artık 😅
- Haftada ikili tarama testimde kız oldugunu söyledi doktorum
BusraBercin ikili tarama testi ne oluyor ve ne zmn yapiliyor ben 10+2 deyim de bana da yapilacak mi ?
deryaikov__ 12. De erkeğe benziyor dedi 18 de kesin erkek dedi
- Düzenlendi
deryaikov__ 23+4 de ogrendım oglusumu göstermedı bir türlü detaylı ultrasonda ögrendım 😂💙
deryaikov__ 12. Hafta da öğrendim. Doktorum 16. Hafta da tekrar sorun net olsun dedi. Cinsiyeti kız değişmedi😊 ultrason iyiyse doktorun tecrübesi varsa 12de belli olur ama net olması için 16dan sonra öğrenirsiniz 😍
Kediler detaylı ultrasonunuz nasıl geçti kaçıncı hafta da yapıldı
Buseemm 12. Hafta da yapılıyor doktor bebeğin burun kemiğine ense kalınlığına bakıyor bide kan veriyorsunuz ona göre risk var mı yok mu belli oluyor
deryaikov__ bize 12. Haftada %80 erkek demişti doktor dediği gibi de oldu , ama 16. Veya 17 haftada net soylerler yanlış değilsem
pembemor25 detaylı ultrasona bakan doktor epey yaşlıydı, bir sorun yok dedi ama yanılmamıştır inşallah… 21+1′de girdim, bebeğimin yüzü mimikleri oluşmuştu
deryaikov__ 15+3 de öğrendim geçen gün de detaylı kontrol vardı hala aynı kuzenim 13 de öğrendi 18. Hafta da değişti yani 15 16 da net oluyo öncesinde yanılma payı oluyor biraz
deryaikov__ 13 haftalıkken erkek dediler ve hiç değişmedi bi oğlum oldu 🥰
Busraakay_26 cinsyti ne peki ogrene blirmiyim bnde 20 hftdyim net gremdim detylida grcem iki hfta sonra
deryaikov__ 16 hafta olmadan gitme yanılma payı oluyor ben 16+2 de öğrendim