• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶

deryaikov__ ilk gebeligimde 20 hafta üstü öğrendim şu an hatırlamıyorum simdi ki bebeğimde 17+5 te öğrendim

deryaikov__ ilk hamileliğimde 11. Haftada ikinci hamilelikte 22. Haftada öğrendim pozisyonla alakalı ikiside erkek

deryaikov__ 13 haftanın içerisinde git bence canım cinsiyet için hem biraz daha büyümüş olur hemde doktor daha net görebilir 12 haftaya göre 🤗 benim doktorum 12 haftalıkken kontrole çağırmıştı beni ama ben gitmedim cinsiyet için daha net konuşması için 13+5 gittim ve cinsiyetini öğrendik çok şükür 🤗💖

13+4′te öğrendim, kız dendi. Detaylı ultrasonda da kız dediler, herhalde değişmez artık 😅

deryaikov__ 23+4 de ogrendım oglusumu göstermedı bir türlü detaylı ultrasonda ögrendım 😂💙

deryaikov__ 12. Hafta da öğrendim. Doktorum 16. Hafta da tekrar sorun net olsun dedi. Cinsiyeti kız değişmedi😊 ultrason iyiyse doktorun tecrübesi varsa 12de belli olur ama net olması için 16dan sonra öğrenirsiniz 😍

Buseemm 12. Hafta da yapılıyor doktor bebeğin burun kemiğine ense kalınlığına bakıyor bide kan veriyorsunuz ona göre risk var mı yok mu belli oluyor

deryaikov__ bize 12. Haftada %80 erkek demişti doktor dediği gibi de oldu , ama 16. Veya 17 haftada net soylerler yanlış değilsem

pembemor25 detaylı ultrasona bakan doktor epey yaşlıydı, bir sorun yok dedi ama yanılmamıştır inşallah… 21+1′de girdim, bebeğimin yüzü mimikleri oluşmuştu

deryaikov__ 15+3 de öğrendim geçen gün de detaylı kontrol vardı hala aynı kuzenim 13 de öğrendi 18. Hafta da değişti yani 15 16 da net oluyo öncesinde yanılma payı oluyor biraz