Kızlar 6+2 yin bugün ilk defa kalp atışını duydum çok heyecanlıyım. Kesem patlıcana, armuta benziyor cinsiyet tahmini alabilir miyim
Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶
deryaikov__ 2 li tarama testinde öğrenmiştim ☺️🥰
Rabiagulcin test nasıldı biraz detaylı anlatır mısınız? Bende sabah gidicem çok heycanlıyım.
Kezbanylmz canım sırtına tentirdiyot kafesi yap. Youtube da var detaylı. geçmeze kupa çektir
deryaikov__ 12 haftadayken tahminde bulundular tutmadi bugun 17. Haftamda ogrendim kiz oldugunu
duygukrd evet bulundu ama kesın degıl dedı detaylıda söylerler dedı göstermiyor dedı ama bır erkek dedı detaylı da erkek dedı doktorumuz
13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 17 haftalıkken gittim bacaklarını açmıyor dedi hala net değiliz haftaya kontrol var 19 haftalık olduk erkeğe benziyor da kaldık 🤦♀️🤰
deryaikov__ ben ilk gebeliğimde 11 haftalık iken öğrenmiştim
deryaikov__
13+3 de öğrendim.
Kezbanylmz
Ben içmiştim ama arka arkaya sık içme günde 1 kere içebilirsin. Bir de ılık suya limon ve bal karabiber karıştır iç bogazını falan yumuşatır bana iyi gelmişti.
Kezbanylmz bende öyleyim doktorum bol nane limon dinlen dedi geçmezse kulak burun bıgaz dedi
turkuaz_ inşallah kızında olur :-) benimde bi kızım var bi oğlumuz olur dedik ama yine prenses geliyor 😇 Üzülmedim ama tabiki ikiside güzeldir bence 😍
17 haftalık hamileyim, daha öğrenmedim. İnsallah detaylıda öğrenirim?
Hacerdogan rabbim ikisinide tattırsın. İnşallah 2. Kız olursa zirvede bırakıcam ama eşime diyorumki kız olana kadar devam gülüyo oda 😁😁😁
21+5 de tesadüfen radyoloji uzmanı gördü o güne kadar sakladı kendini oğlum.
deryaikov__ 13. Haftada
64Demet64 1 ay sonra tekrar kontrol o zaman 22 haftalik olcak insallah birsey gozukur yazarim 🤣🤣
12 de öğrendim perinatoloji doktoru söyledi kendi doktorum söylemedi
Ben şuan 22+4teyim ilk gittiğimde 16.haftamda erkeğe benzettim dedi bir kaç gün önce gittiğimde erkeğe benziyor dedi başka bişey demedi net olarak çok merak ediyorum