• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶

000 organinda cikinti yoktu iki cizgi gorunuyordu

• 000 bunu yanıtladı.
  • 000 bunu beğendi.

xbebegimx banada kız dedi doktor 13.haftada benimde çizgi şeklinde degildi ama iki tane biesey vardı ama hala erkek olabilir gibide bir his var içimde

Bugun 16.haftaya girdik bir umut gittim ne sağlık ocagindaki ebe bakarim demisti ben bakamam hastaneye gidip öğrenebilirsin dedi ne de kendi doktorum bakmayı tenezzül etti ya detaylıda ogrenicem yada doğum da doktorlar da bi garip

1. Haftada öğrendik bizde :)

deryaikov__ 20. Haftamızda ayrıntılı ultrasonda öğrendik kız olduğunu o zamana kadar hiç göstermedi sıpa 😂

000 hayirlisi olsn insallah . Bana da kesin degil dedi ama o iki cizgi genelde kiz oluyoms doktor ddi

• 000 bunu yanıtladı.
        • 000 bunu beğendi.

Tugbazdmr bende ayni şeklde bi kiz bi erkek diyolardi bugun kesin öğrendik erkek cok şukur ama beğninde bi tane kapanmamiş yer var dedi doctor ama doguma kadar kapanir korkma ddi aklim kaldi ya

deryaikov__ 11+4 te yüzde 90 95 kız dedi doktorumuz 16. haftada yine kız dedi yüzde 99. Detayli ultrasona da girdik kız. Hiç değişmedi yani . Demem o ki erken de olsa doktorun tecrübesi bilgisi ve kullandığı cihaz iyiyse gayet erkenden bile anlayabiliyorlar. 11+4de cinsel organ falan yoktu. Kızda da erkekte de olur dediği bi kemik cikintisindan bahsedip gösterdi onun yerine göre söyledi cinsiyetini

000 neye gore tahmininiz birsey mi gordunuz yoksa benimngormedigim 🤣🤣 aynen hayirlisi olsun

deryaikov__ 18. Hafta öğrendim ama ben bilerek bekledim net olsun diye bilinmezlikte boğulmak istemedim birde burda çok okudum değişiyor heralde onun psikolojisinden :))

xbebegimx Amin canım hepimizin hakkında inşallah teşekkür ederim 🤲

64Demet64 valla kendi kız kardeşiminde erkek dedim var bunda fasulye dedim doğru çıktı erkek çocuğu oldu seninkindede var gibi sanki hayırlısı olsun yinede belli olunca yazarsın bakalım merak ettim 😆😆