deryaikov__ ben 12 . Haftada öğrendim.doktordan doktora değişiyor en kesin 16 17. Haftada söylüyorlar
Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶
deryaikov__ bugun 12+3te ogrendim doktor kiza benziyor dedi ama belliydi organi tam kiz😁🤭
deryaikov__ sağol canım 🩷
deryaikov__ bizim kız masallah 11 haftalıkken gösterdi 😀
deryaikov__ ben 14. Haftamda öğrendim 🤗
000 organinda cikinti yoktu iki cizgi gorunuyordu
Camelliapolly doktor mu söyle peki cinsiyeti
deryaikov__ 16 canım
turkuaz_ bende tutmadı ya fjfj
Bugun 16.haftaya girdik bir umut gittim ne sağlık ocagindaki ebe bakarim demisti ben bakamam hastaneye gidip öğrenebilirsin dedi ne de kendi doktorum bakmayı tenezzül etti ya detaylıda ogrenicem yada doğum da doktorlar da bi garip
deryaikov__ 14te öğrendik,oğlum olacak nasipse
- Haftada öğrendik bizde :)
deryaikov__ 20. Haftamızda ayrıntılı ultrasonda öğrendik kız olduğunu o zamana kadar hiç göstermedi sıpa 😂
000 hayirlisi olsn insallah . Bana da kesin degil dedi ama o iki cizgi genelde kiz oluyoms doktor ddi
deryaikov__ 11+4 te yüzde 90 95 kız dedi doktorumuz 16. haftada yine kız dedi yüzde 99. Detayli ultrasona da girdik kız. Hiç değişmedi yani . Demem o ki erken de olsa doktorun tecrübesi bilgisi ve kullandığı cihaz iyiyse gayet erkenden bile anlayabiliyorlar. 11+4de cinsel organ falan yoktu. Kızda da erkekte de olur dediği bi kemik cikintisindan bahsedip gösterdi onun yerine göre söyledi cinsiyetini