12 haftalık gebeyim cinsiyet öğrenmek için ne zaman gitmeyelim
Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶
deryaikov__ 16. Haftadan canım 16-17 de tam net oluyo
Ben tam 16 haftalıkken kontrolümüzde sormuştum tam net belli değil demişti doktorumuz . Bebeğe göre gelişimi değişebilir dedi. Bugün devlet hastanesine tahliller için gittiğimde baktılar erkek dediler ama kendi doktoruma cumartesi gideceğim bakalım ne diyecek. Erkekse ve gelişmişse organı 13 14 de net görünüyor tabi pozisyonu da uygunsa ama emin olmak için biraz daha bekletiyorlar . Tabi cihazı da çok önemli net olarak görebiliyorsa zaten ona göre konuşur söyler .
deryaikov__ 13 te öğrendim ben
deryaikov__ kendini göstermediği için ben 21 hafta da ayrıntılı ultrason da öğrendim canım
deryaikov__ 12 haftalıkken doktorum tahmin ediyim istersen dedi ben istemedim net belli olsun diye 15+6 haftalıkken gittiğimizde net belliydi kızım saklamadı Allahtan 🥰
12+3 te öğrendim ben bazen bebek erken gösterebilirmiş şansımıza söyledi dr😇
deryaikov__ bende 12 yim çarşamba günü randevum vardı gideceğim bakalım belli olacak mı
deryaikov__ 12 de öğrendim
deryaikov__ 13+0 olduk bugün inşallah öğreniriz
deryaikov__ ilk gebeligimde 20 hafta üstü öğrendim şu an hatırlamıyorum simdi ki bebeğimde 17+5 te öğrendim
deryaikov__ 12+2de doktorum %90 kız dedi🥰 şu an 13+6 14+1de randevum var net söylerim dedi
deryaikov__ ilk hamileliğimde 11. Haftada ikinci hamilelikte 22. Haftada öğrendim pozisyonla alakalı ikiside erkek
deryaikov__ 13 haftanın içerisinde git bence canım cinsiyet için hem biraz daha büyümüş olur hemde doktor daha net görebilir 12 haftaya göre 🤗 benim doktorum 12 haftalıkken kontrole çağırmıştı beni ama ben gitmedim cinsiyet için daha net konuşması için 13+5 gittim ve cinsiyetini öğrendik çok şükür 🤗💖
13+4′te öğrendim, kız dendi. Detaylı ultrasonda da kız dediler, herhalde değişmez artık 😅
- Haftada ikili tarama testimde kız oldugunu söyledi doktorum
BusraBercin ikili tarama testi ne oluyor ve ne zmn yapiliyor ben 10+2 deyim de bana da yapilacak mi ?
deryaikov__ 12. De erkeğe benziyor dedi 18 de kesin erkek dedi