deryaikov__ ben ilk gebeliğimde 11 haftalık iken öğrenmiştim
Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶
deryaikov__
13+3 de öğrendim.
Kezbanylmz
Ben içmiştim ama arka arkaya sık içme günde 1 kere içebilirsin. Bir de ılık suya limon ve bal karabiber karıştır iç bogazını falan yumuşatır bana iyi gelmişti.
Kezbanylmz bende öyleyim doktorum bol nane limon dinlen dedi geçmezse kulak burun bıgaz dedi
turkuaz_ inşallah kızında olur :-) benimde bi kızım var bi oğlumuz olur dedik ama yine prenses geliyor 😇 Üzülmedim ama tabiki ikiside güzeldir bence 😍
17 haftalık hamileyim, daha öğrenmedim. İnsallah detaylıda öğrenirim?
Hacerdogan rabbim ikisinide tattırsın. İnşallah 2. Kız olursa zirvede bırakıcam ama eşime diyorumki kız olana kadar devam gülüyo oda 😁😁😁
21+5 de tesadüfen radyoloji uzmanı gördü o güne kadar sakladı kendini oğlum.
deryaikov__ 13. Haftada
64Demet64 1 ay sonra tekrar kontrol o zaman 22 haftalik olcak insallah birsey gozukur yazarim 🤣🤣
12 de öğrendim perinatoloji doktoru söyledi kendi doktorum söylemedi
Ben şuan 22+4teyim ilk gittiğimde 16.haftamda erkeğe benzettim dedi bir kaç gün önce gittiğimde erkeğe benziyor dedi başka bişey demedi net olarak çok merak ediyorum
14.hafta öğrendim kız😍
deryaikov__ ben 13 haftalık öğrenmiştim
deryaikov__
Nazlı bir bebek olduğu için 22.haftamizda net olarak gördük 😂🙈
turkuaz_ Rabbim istediğine istediğini veriyor inanın naparsak yapalım nasibimizi yaşarız :) bizde bir kız bir oğlan olsa oh mis diyorduk. Şimdi 2 kız neyimize yetmiyor çok ilerde kızlar kardeş isterse daha genciz yoksa bize yeter diyoruz hep 🤣 Ama bi oğlum olsun isterdim kızın tadını aldım ya 🤣 insan olmayanı istiyor işte
deryaikov__ ben 14 hastalıkken öğrenmiştim net olarak bence doktordan doktora değişiyo 16. Haftaya kadar yanılma payı yüksek oluyo
Ben 16. haftamda öğrendim.. Öncesinde tahmin etse de söylemedi doktorum.. Net olmadan söyleyemem, 16. haftada netleşiyor dedi..
Biz 13 haftalığız bugun doktorumuza sordum daha çok küçük dedi daha belli olmaz