Merhaba 28+1 haftalık olduk biz 🤰💙
KKdr1903
- 22 Haz 2023
- 10 Mar 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷 tartışmasında
- ŞEKER YÜKLEME tartışmasında
Pamuk aynen size katılıyorum aynı fikirdeyim böyle bir rahatsızlığım olsa ve bebeğime bundan dolayı bir şey olsaydı ömür boyu vicdan azabı yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı bilmek daha iyi diye yaptırdım olsaydı Allah korusun önlem alınırdı bebeğimin sağlığı herşeyden önemli Dr kötü olan bir şeyi yaptırmaz zaten öyle abartıldığı gibi de değil
- ŞEKER YÜKLEME tartışmasında
- Bebişlerinizin ismi 🤍 tartışmasında
Emir ATA oğlumuzun ismi hazır 💙🤰
- Bu da mı gol değil beee resimli test var gelin 🤞 tartışmasında
LamiyaCetinkaya hamilesin
- Bebeğinizin Haftası ve Kilosu tartışmasında
ggamze_akdemir44 benimde aynıydı sizinle 26 haftalıkken 990 grm 35 cm di şimdi kaç olduk bilmiyorum 28 haftalığız almıştır illaki
- Kaç Kilo Aldık? 🙈 tartışmasında
27+3 haftalık hamileyim hamile kaldığımda 73 kg dım şimdi 91 kg oldum 10 hafta var hemen hemen doğuma nerde dururuz bilmem gidermi kilolar onu da bilmiyorum nasıl aldım onu hiç anlamadım makarna yemem ekmek falan sevmem 🤰
- Cinsiyete bakabilir misiniz😊 tartışmasında
- Şafaklar Kaç? Hangi Meyve/Sebzeyiz?🍒 tartışmasında
25+6 yarın 26 haftalık oluyoruz su kabağı kadarız Şuan da şafak 99 🤰
- Bel Ağrısı Yaşayanlar 🤰 tartışmasında
Bende yarın 26 haftama giriyorum aşırı bel ağrım var sol kalçama ve topuğuma kadar vuruyor ebeye sordum bel kemiği hamilelikten dolayı eğildiği için dedi göbek öne doğru gittiği için diyor ama bu hafta kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek 🤰
- Ne Sıklıkla Kontrole Gidilmeli tartışmasında
- Erkek Bebek İsmi 🩵 tartışmasında
Ay benim bebeğimde erkek olacak inşallah ama isime bir türlü karar veremedikki seçenek çok emir ata Kağan emir Kağan emir Aras offff
- Şafak 99 💙🫧 Peki Sizin? ☀️ tartışmasında
busratekcn maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla gelsinler 🧿💙💙🤰🤰
busratekcn artık benimde 105 günüm kaldı bebeğim erkek sizin ki nedir son adetim 17 Aralık ama üzerine adet gördüm değişik bir adetti zaten Dr gelişimine göre söyledi haftamı 🤰🤰💙💙
106 gün 💙🤲🤰🤰
- Kaç Kilo Aldık? 🤰 tartışmasında
Merhabalar bende kilolu hamişlerdenim 70-73 arası hamile kaldım Şuan 24+6 haftalık yani yarın 25 haftalık oluyorum ama 13 kg aldım toplam karnım da çok var ama heryerim şiş üstelik napıcam bilmiyorum durduramıyorum kendimi bebeğin kilosu normal Şuan da Allah yardımcımız olsun doğumdan sonra benişlerimiz sağlıklı olsun inşallah 🤲🤲🤰💙