12 de öğrendim perinatoloji doktoru söyledi kendi doktorum söylemedi
Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶
Ben şuan 22+4teyim ilk gittiğimde 16.haftamda erkeğe benzettim dedi bir kaç gün önce gittiğimde erkeğe benziyor dedi başka bişey demedi net olarak çok merak ediyorum
14.hafta öğrendim kız😍
deryaikov__ ben 13 haftalık öğrenmiştim
deryaikov__
Nazlı bir bebek olduğu için 22.haftamizda net olarak gördük 😂🙈
turkuaz_ Rabbim istediğine istediğini veriyor inanın naparsak yapalım nasibimizi yaşarız :) bizde bir kız bir oğlan olsa oh mis diyorduk. Şimdi 2 kız neyimize yetmiyor çok ilerde kızlar kardeş isterse daha genciz yoksa bize yeter diyoruz hep 🤣 Ama bi oğlum olsun isterdim kızın tadını aldım ya 🤣 insan olmayanı istiyor işte
deryaikov__ ben 14 hastalıkken öğrenmiştim net olarak bence doktordan doktora değişiyo 16. Haftaya kadar yanılma payı yüksek oluyo
Ben 16. haftamda öğrendim.. Öncesinde tahmin etse de söylemedi doktorum.. Net olmadan söyleyemem, 16. haftada netleşiyor dedi..
Biz 13 haftalığız bugun doktorumuza sordum daha çok küçük dedi daha belli olmaz
ilknurakdogan1 çikolata yiyip gidersen hareket eder belki uygun pozisyon sağlanır 🌸
Nazalex 2 li tarama testinde ilk önce çocuğun ense kalınlığına burun gelişimine boy kilo ve kese kalınlığına falan bakılıyor detaylıca eğer folik asit kullanıyorsan muhtemelen bırakıp demir ilaçlarına başlatır sonra senden kan alacaklar 1 hafta 10 gün içinde kan sonucun çıkıcak ense kalınlığından falanda sağlıklımı değilmi söyler ama kan testi en önemlisi 🥰
deryaikov__ 13+3te
deryaikov__ 15+5 te gittim daha erken dedi🥲
deryaikov__ 13 te öğrendim, baya net göstermişti
deryaikov__ 12.haftada görmesine rağmen söylemedi çünkü yanılma payı olur farklı bir şey söylemek istemem dedi 15.haftada erkek dedi ki bende gözümle gördüm 😂 yinede %95 dedi alışveriş sakın yapmayın dedi cumartesi kontrolüm var ama değişeceğini sanmıyorum
deryaikov__ 12haftada dediler .yeniden getdim 14de duz oldu yani 12de bilinir
Mən 16 həftədə qızım olacağını öyrəndim ve de ilk hamiləliyim🥰