• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶

Ben 16. haftamda öğrendim.. Öncesinde tahmin etse de söylemedi doktorum.. Net olmadan söyleyemem, 16. haftada netleşiyor dedi..

Biz 13 haftalığız bugun doktorumuza sordum daha çok küçük dedi daha belli olmaz

Nazalex 2 li tarama testinde ilk önce çocuğun ense kalınlığına burun gelişimine boy kilo ve kese kalınlığına falan bakılıyor detaylıca eğer folik asit kullanıyorsan muhtemelen bırakıp demir ilaçlarına başlatır sonra senden kan alacaklar 1 hafta 10 gün içinde kan sonucun çıkıcak ense kalınlığından falanda sağlıklımı değilmi söyler ama kan testi en önemlisi 🥰

deryaikov__ 12.haftada görmesine rağmen söylemedi çünkü yanılma payı olur farklı bir şey söylemek istemem dedi 15.haftada erkek dedi ki bende gözümle gördüm 😂 yinede %95 dedi alışveriş sakın yapmayın dedi cumartesi kontrolüm var ama değişeceğini sanmıyorum

Mən 16 həftədə qızım olacağını öyrəndim ve de ilk hamiləliyim🥰

Dorak kapanır siz kalbinizi ferah tutun inşallah biz beynini ve yüzünü göremedik bugün tekrar gideceğim ayrıntılı ultrasona

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

16+5 de öğrendik 🥰 3 yaşında bir kızım var bir kızım daha olacakmış Allah izin verirse 🙏 bu arada buradaki cinsiyet tahminciler erkek demişti hep 😂😂

Burcu395 valla erkek hemen gösteriyor . Bizimki pipisini gösterdi hemen açar açmaz ultrasonu süprizi de kalmadı

Ozlooo-0 bugun bizde gıttık masallah nazar degmesın kıza benzettim dedı demekkı kız