Allah nasıp ederse kızım olucak 30+0.Adımız belliydi zaten MİHRAN❤️
Sserap-2020
- 16 Eyl 2021
- 5 Mar 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 3 Kutu Oksapar 4000 tartışmasında
Slm canım öncelikle tesekkürler güzel düşüncen için bnde kullanıyorum heled son günlerde zor buluyorum hep kovalamaca. Encok kimin ıhtıyacı varsa ona gitsın
- Yavrularınızın ismi nedir? Bizlere fikir olsun🤗 tartışmasında
Kızım olucak Allahın iznıyle adımız coktan belliydi MİHRAN
Allah hepimizin evlatlarını sağsalim kucağımıza almamızı nadip etsin🙏Ve isteyen herkesı evlat sahibi yapsın inşallah. Bizde kızımla büyüyoruz 16hafta olduk. Ağustos sonu Allh izin verırse gelicez🤗
- İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎 tartışmasında
limonluchescake hay ağzınızı öpeyim🙏güzel anne. Ne güzel düşünüyorsun bencede bır şeylerı abartmaya gereksız esya almaya lüzum yok. Saygılar güzel düşünce ve duyarlılığınıza❤️
- Mehmet ismi ek arıyorum tartışmasında
Slm canım inşallah sağsalım alırsın Mehmetını kucağına. Eşin ve sana kalmış tabıkı ama bnde ıki isımlı bıri olaraktan bence külfet eğitım hayatında sınavlar vs ki soyismınızde uzunmuş. Ama ikisini beraber kullanıcaksanız eyvallah ve mısal bırı akraba ısmıdır sız kendı beğendiğinizi eklemek istersınız ıcınızde kalacaktır koyarsınız. Ve bunun gbı olaylar vardır. Tercıh sızın
- BEBEĞİ OLMAYAN HER KADIN ÖZELDİR. (Kısa bir hikaye) tartışmasında
Allahım sağsalim kucağıba almayı nasip etsin canım. Bende kayıplar yasadım her kayıpta çöküş tekrar hamileyım heyecan korku hepsı karmakarısık.9hafta içindeyım bende iğneler haplar yetrkı sağlıklı olsun minik mucizem ben razıyım🙏 Ama şu varkı herkesın zamanı farklı Rabbim hayalini kurduruyor umut verıyo kı olucak sen cok güzel anne olucaksın canım. Rabbım tüm cocuk isteyenlere cocuk hamilelerede sagsalım evlatlarına kavusturmayı nasip etsın❤️🙏❤️
- 500 TL Ödüllü Sürpriz Çekiliş tartışmasında
Happy Mom❤️
- Hangi Bez? tartışmasında
İçeriğine bakarım kimyasal içerıyormu ne kadar doğal sonucta bebeklerımizın cildi cok önemli ve hassas. Ciltlerine en doğalı gek molfix ve sleepy güzeller
- En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️ tartışmasında
Bahar2622 inş sağsalim kucağına alırsın canım. Benımde iki kayıptan sonra 3.gebeliğim öğrenince o kadar mutlu oldum ki anlatamam bu sefer inşallah herşey yolunda gider.6+4oldum iğne coraspırın ilaçlarım var tedbir amaclı.Bebek bekleyen herkes sağsalim alsın kucağına.
- Vitamin takviyesi bi bakın anneler tartışmasında
- Düzenlendi
Slm arkadaşlar bn balığı pek sevmediğim için omega 3talvıyesı hep alıyodum. ZadeVitalin alıyorum şimdıde yetıskınler için cocuklar için ve emzıren anneler için var(tüm anneler kullanıyor). Suanda da Duosvit kullanıyorum hem eczacım tanıdık hem doktor iyi dedi omega, folık asıt, mıneral ve vıtamın hepsı içinde gzel bı takvıye tanıdığım coğu kişi hp kullanıyo cok ucuk bı fıyatta deıl tüm saydıklarım makul♥️🙂♥️
- Ekim anneleri toplanali!!! tartışmasında
Slm ekim anneleri bende şuan tam 8+0haftalığım inşallah hepımiz sağsalim minik mucizelerimize kavuşuruz🙏♥️İlk gebeliğim hüsranla bitti kalp sesiolmadığı için alındı.Hayırlısıyla ikinci mucizem geldı ama keseyi görüp helede kalp sesı duyulacağı randevuya kadar ne cektım bi ben bilirim tabi ilk kayıp olunca endişe, korku, stres daha fazla. Sağlıkşa kavuşmamız dileğiyle♥️♥️♥️
- Anneler Doğum Şeklini Hisseder!🤰 tartışmasında
NaimeYilmaz amin canım benım🙏🙏🙏
- Anneler Doğum Şeklini Hisseder!🤰 tartışmasında
Bencede en iyisi ve sağlıklısı. Vücut ve gidişat el verdikce normal doğum inşallah isteyen herkesin olur🙏Benimde♥️♥️
- Hastane & Doktor Tavsiyesi (2020) tartışmasında
- Düzenlendi
Slmlar ben Balıkesir Edremit ilçesinde özele gidiyorum. Op. Dr. Kerim Yıldız muayene ücreti 200 ₺. Allahın izniyle kendısı doğumumu Balıkesır Özel Sevgi Hastanesnde yaptıracak.