Gözlerim doldu okurken Sağ sağlım kucağına alırsın inşallah Allah olmayan herkese nasıp etsin inşallah bu güzel duyguları Amin 🤲🏼 Bu arada bende 31 haftalık hamileyim sağlıklı kucağıma alırım inşallah 🤲🏼💙

Deryabal rabbim sağa Salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah yavrumuzu size bağışlasın inşallah ❤️❤️

Deryabal kalbinin güzelliğini öyle hissettirdin ki yanımda olup sana sarılmak istedim ❤️ Allah’ım yar ve yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın ve sağlıkla sağ salim kucağına al inşallah canım benim 🤲🤲🌼 oğlumun adı kıvanç olacak nasipse haftaya doğumum var bize de dua edersen mutlu oluruz 🤲🤗 Allah’ım herşeyi gönlüne göre versin canm…❤️

Deryabal Allahım sağ salim kucanıza almayı nasip etsin ❤️🤲🏻🌸Allahım banada sundursun dua aden banada nolur❤️🤲🏻

dileksak
canım yazdıklarını o kadar çok anlıyorum ki hepsini yaşadım bende 7 yıllık evliğim 8. Yıla giricem inşallah.evlendiğim günden beri çocuk istedik dediğin gibi 1 yıl 2 yıl 3 yıl derken seneler geçiyor umudun azalıyor. ilk aşılama denedik tuttu tam oldu derken keseyi bile göremedik kimyasal oldu dediler nasıl üzüldüğümüzü anlatamam tam oldu derken tekrar hüzün sağolsun eşim çok destek oldu ben üzülmiyeyim diye üzüntüsünü bile yaşamdı bunda da bir hayır var diyip tekrar denedik. Yine aşılama yaptık bu seferde tutmadı.yani dünya imtihan yeri yine razı olduk yine toparlandık bu sefer de 1 yıl sonra tüp bebek denedik tam umutlarımız bitti yine olmuyacak dediğimiz yerde oldu çok şükür mucizemiz Rabbimden ümit kesilmiyor şimdi 11+1 bizde çok şükür Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin her duamda hiç tanımadığım kader arkadaşlarıma dua ediyorum yalnız değiliz çünkü bu derdi yaşayan bir sürü kadın var o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz♥️bebeklerimiz de hayırlısıyala kucağımıza alırız inşallah 🥰

Deryabal Sizi güzel kalbinizden öperim. Rabbim o gönlünüzün güzelliği kadar güzellikler versin sizlere . Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın ve sağlıkla büyütün 🤲🏻 Annelik size çok yakışacak 🌸

Deryabal Canım Tüp Bebek yapan Doktorunun adı neydi ? Sanırım benim de sürecim ilk olarak aşılama olmazsa son çare tüp bebek olacak

Deryabal yaa canim benim 😓 cok duygulandım sorunsuz bi şekilde sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun.
    Anneannem hep derdi ki; vakitsiz kuş uçmaz vakti saati geldimi o kuş zaten uçar.
    Sizin vaktiniz de 8 yıl sonrasiymis ❤

Allahım sağsalim kucağıba almayı nasip etsin canım. Bende kayıplar yasadım her kayıpta çöküş tekrar hamileyım heyecan korku hepsı karmakarısık.9hafta içindeyım bende iğneler haplar yetrkı sağlıklı olsun minik mucizem ben razıyım🙏 Ama şu varkı herkesın zamanı farklı Rabbim hayalini kurduruyor umut verıyo kı olucak sen cok güzel anne olucaksın canım. Rabbım tüm cocuk isteyenlere cocuk hamilelerede sagsalım evlatlarına kavusturmayı nasip etsın❤️🙏❤️

Eşimin kuzeni de 12 sene bebekleri olmadı, ankaralara gittiler, iğneler iğneler,tedaviler çeşit çeşit ama olmuyordu 😕 eşi de nasıl iyi bi insan, vicdanlı.. zaman zaman konuşurduk olmuyor tutmuyor tedavi derdi,bırakmışlardı herşeyi derkeeeeennnn 2-3 ay sonra hamile olduğunu öğrendi 😊😊 hem de tedavisiz normal yolla 🥰🥰 hep yattı hamileliğinde hiç kalkmadı ilk bebeğini doğurdu sağsalim 🤲 şuan 2. Ye hamile 😊😊 darısı başına kardeşim.. Allah çocuk isteyen herkese versin inşallah 🤲🤲

Deryabal okurken gözlerim doldu🥺🥺rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim 🙏

EsrSvm Bahçeci tüp bebek merkezi Sabri Cavkaytar 💓 Çok iyi bir doktor çok ilgili. Belki sizinde vesileniz o dur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada hep dualarımdasınız unutma ve umudunu kaybetme. Şunu unutma kimse rabbimden iyisini bilmiyordur eğer vermiyorsa daha güzelini nasip edeceği içindir💓💓💓

Deryabal bende 7 yıldan sonra kaldım rabbm yavrunuzu hayrlsıyla vaktinde saatinde kucagına almayı nasip etsınq

Deryabal ya gözlerim dolu dolu okudum sag salim kucağına alırsın inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın

Deryabal Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Evladınızi sağlıkla kucağınıza alın insAllah. Rabbimin verdiği imtihanı ne de güzel karşılamissiniz Rabbim sizin o güzel gönlünüze göre versin herşeyi…

Happykariner Seni çok iyi anlyorum canım hele şu dış sesler bana gelip ben istdiğim zaman tek ilişkiyle hamile kalırım becerikliyim diyenler bile oldu inşallah en yakın zmanda sağlıkla gelir bebişimiz