• Doğum
  • Anneler Doğum Şeklini Hisseder!🤰

HappyMom
Elhamdülillah Rabbim nasip etti ve iki çocuğumu da normal doğurdum şu anda üçüncüye gebeyim inşallah Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir ve bir mani olmazsa bunu da Allah’ın izniyle normal doğururum inşallah. Rabbim evlat hasretiyle yanan ne kadar aile varsa hayırlısıyla evlat sahibi olsun inşallah cümlesine dua ediyorum, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Duygusallığım tavan bu aralar 🤭😢😇 yazarken bile ağlıyorum.

HappyMom Ben hissedemiyorum normalde hisslerim kuvetlidir ama bunda ikilemde kalıyorum gönlüm normal doğumdan yana bakalım nasib 🤲🧚‍♂️👩‍👦

Kızlar bişey sorucam rahimde acıma normal mi agrı gibi oluyor 17+3 haftalık hamileyim

Ya benim hislerim normalde güçlüdür ama bi türlü kestiremiyorum şu an herşey normal görünüyor ama nedense ben normal olmicakmis gibi hissediyorum 38e girmek uzereyim kasilmadan baska oyle yoğun bi yalanci sanci falan da yok belde kasikta ama kizim çok hareketli ve surekli kasiliyorum hic bilmiyorum nolcak🤷dogumdan da korkuyorum once boyle degildim son bi haftadir bi de bu durum basladi🤦🏻‍♀️

Ben hissedemedim demekki sezeryan istedim normal doğum yaptım 😂😂

Daha 3 ayligiz ama nasip olursa eger normal dogum istiyorum 😊

kocak_57 bende oluyodu amma doktor 1sorun yok demişti çok şükür,bence rahimin büyümesiyle ilgili oluyo amma yinede bi doktorunuzla konuşun

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

gtitiz23 yok ya sürekli giriş yapmami istiyor normalde oyle degildi anlamadim ilgilenen olursa sevinirim😌

Pamukgelim ilk doğumum 41. Haftasını doldurmuş olup doğum günümde geldi oğlum bana sürpriz yapmıştı😊 doğumdan 5 gün önce son kontrolümde senin 40 haftan çoktan dolmuş sana 5 gün daha müddet veriyorum kendiliğinden gelmezse ya suni sancı vericez o da olmazsa son çare sezaryen olur demişti. Ben korku ve heyecandan tarihin farkında değildim annem ve teyzem senin doğum gününü bekliyor bu oğlan bak görürsün o gün gelecek demişlerdi hakikaten de kendi sancımla 27 saat çekerek oğluşumu kucağıma almıştım.

Pamukgelim ama ikisinde de şu gün doğururum herhalde diye düşünmemiştim ikisininde haftaları dolmuştu hemşiremin tavsiyesi üzerine doğumu başlatabilmek için meme ucu masajı yapmıştım sancımı başlatmıştı ve eşin ile birlikte olmak doğumu başlatmaya yardımcı oluyor. Yani kendi sancısını bekleyen annelere doktorların tavsiyesidir.