ozgeyns bende tup bebekle hamile kaldim 6 haftalik gebeyim pazartesi insallah kalp atışını duyucaz🙏🏻

Zynbgvn bence erken olmaz kese gözükür diye düşünüyorum yine de 2 güncük daha sabret en azndan doktorun dedıgı günde gitmek gerginliğini daha da azaltmıs olacaktır:) hayırlısıyla güzel haberlerle inşallah görürsün minişi🤗

Ymr_yme ıns duyarsın canım ben bugun duydum eli bile oluşmaya baslamıs dedi cok guzel bir duygu 🙏

Kiwi12 9+1 iz bizde mide bulantısı ara ara gosterıyor kendını daha cok halsızlık ve yedıgım hıcbırseyın tadı yok sanki 🥰

Zynbgvn aa pardon ben yanls hatrlamıosam 6+2 de duymaya calıstı boyle cok derinden karda yürüme sesi gibi duyduk net değildi bir hafta sonra olsaydı kontrol tam duyardık dedi bence sen de duyarsın artk 8 olacak diyorsun hayırlısıyla:)

Slm ekim anneleri bende şuan tam 8+0haftalığım inşallah hepımiz sağsalim minik mucizelerimize kavuşuruz🙏♥️İlk gebeliğim hüsranla bitti kalp sesiolmadığı için alındı.Hayırlısıyla ikinci mucizem geldı ama keseyi görüp helede kalp sesı duyulacağı randevuya kadar ne cektım bi ben bilirim tabi ilk kayıp olunca endişe, korku, stres daha fazla. Sağlıkşa kavuşmamız dileğiyle♥️♥️♥️

7+3 ama öyle yatıyorum halsizim zorla yemk falan yiyorum bulantım war ne zaman geçecek 😭😭😭

Bende 7+3 üm. 10 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu 5 gün sürdü geçti. Bugün tekrar başladı progestanda kullanıyorum o yüzden canım çok sıkkın ...

Busraky ben de her gün yatıyorum yataktan koltuga koltuktan yataga hafta sonu esimin zoruyla dısarı cıkıyoruz hemen eve gelip yatmak istiyorum:) sabredicez yapıcak bısey yok 12 haftayı iple cekıyorum geçer diyorlar🙏

• [silindi]

Canım ne yaptın nasılsın

• [silindi]

tugbaayilmazz insallah bi sorun yoktur cevap ver lütfen

Öncelikle Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, sağlıklı bir süreç olsun hepimiz için 🙏🏻 Biz de bugün 8+0 olduk ama mide bulantısından aşırı yoruldum. Kusma yok ama gece gündüz sürekli midem bulanıyor. Üzerine dün sabahtan beri boğaz şişliği, halsizlik ve baş ağrısı eklendi. Açıkcası baya yorulmuş durumdayım. Allah bu günleri aratmasın ama 2 haftadır bulantı beni bitirdi.

tugbaayilmazz bos gebelikte belirtiler aynı gebelik gibimi oluyo kan değerleri falan artiyomu düzenli sadece ultrasondami çıkıyo ortaya