Minik90 kiwi sleper beşik diye geçiyor. Çok heveslenmiştim onu almaya çoğu yorumlarda iyiydi aslında ama bir yerde olumsuz bir yorumu resimli haliyle gördüm ve vazgeçtim riske girmek istemiyorum ama görüntü ve yer kaplama taşınırlık yönünden güzel bir ürün keşke sallanma aparatı daha farklı olsaydı

Minik1portakal minoris setini aldım hem deterjan hem şampuan olarak içerik en temiz onu buldum Instagram da mühendisinoglu sayfasında incelemeleri var bir göz at istersen

Buss_
    Merhaba bilmiyorum ki olabilir biraz daha kurcalayın isterseniz biz ilk kurarken biraz zorlanmıştık bir yeri gözden kaçırdığımız için hatta bozuk yada kırık diye korktuk uğraşacağız diye ama sonra dan farkedip düzelttik sallanma konusunda da bir sıkıntısı yok

Tgckrds teşekkürler 🥰 aynen hafif eğim yeterli diye birkaç doktorun videosunda bende duydum

marininannesi ben oğlumda travel sistem bebek arabasını 3 yasına kadar kullandım sorun olmadı hiç şimdi bile oturur yatış pozisyonunu zaten bi süre sonra kullanmıyorsunuz travel güzel tavsiye ederim.

limonluchescake 💜💜☺️☺️ Ne iyi kalplisiniz vallahi ☺️ Öyle bir yarış haline girdik ki sonumuz yok. Sosyal medyanın etkisi çok çok fazla. Fenomenlere o ürünler parasız gidiyor çoğu reklam parası alıyor. Biz de sanıyoruz ki olması gereken bu falanca almış ya keseden yiyoruz ya da bir dünya borca sürükleniyoruz. Canavarca hisle tüketim çılgınlığı yapıyoruz. Keşke bunu aşsak dediğiniz gibi ihtiyaç sahiplerine yardım edebilsek. Birilerinin hayatlarına dokunmak , inanın aldığınız yeni eşyanın verdiği hazdan daha fazla ☺️ En azından benim için öyle 💜💜

Minik1portakal ben ıslak mendili çok çok nadir kullandığım için pamuk kullanmak bana zor gelmedi açıkcası ☺️ Hatta ıslak mendile alışamadım desem yeridir. İlk başlarda pamuğu 4 e bölüp kullanıyordum 😂 bana göre pamuk daha sağlıklı. Baby me nin şampuanını aldım doğal içerik ve bebeğin tenine zarar vermeyen kimyasallar içermediği için. Ama daha pahalı markalarda var tabi bu sizin tercihiniz☺️ Çamaşır deterjanınıda sıvı
        moms green aldım.hatta şuan kendi sitelerinde ilk kayıta indirimde var. Biraz pahalı ama çok uzun süre gittiğini yazmışlar kullanıcılar. İnstagramda muhendisinoglu diye bir profil var orayı takip ediyorum ona göre aldım açıkcası. Şı basmalı aseton şişeleri varya onlara su doldurup altını temizlerken kullanabilirsiniz yada küçük bir kaba bi kaç tane ıslatıp koyabilirsiniz 🥰

Hayalizlerim ben kullandım amacı meme ucunu nefes aldırmak memnun kaldım yara döneminde ilaç gibi. Birde meme ucu koruyucu var yara olduğu dönemde bebeğimi onunla emzirmiştim hiç acı vs olmuyordu öyle emzirirken ama 1 hafta falan kullandım yaralarım geçince de sağarken ucu şişmesin diye kullandım bende tavsiye ederim.

Hazanil kesinlikle fikirlerinizde yalnız değilsiniz herkesde bir doyumsuzluk hislerine sahip cıkamama varayoga alışveriş allahım sen koru bilinçsizce tüketimden

Smyy00 valla eve gelen insanlar olacağı için ayrıca atleti bişi koymakla falan uğraşamam ben. Rahatsız olurum, kayar falan.
          Reflü yatağı için dr ne der bilmem daha doğurmadı ama alan bütün ark. gereksiz dedi. Hiç biri memnun değil 😊

zeynepbalci tabiki. 😊
          Benim aldığım Casual Otto Trona Travel Sistem diye geçiyor ama artık üretilmiyor. Temiz 2. El bulabilirsiniz ki ben öyle yaptım. 😊
          Tutumlu anne, dolap, gardrops gibi uygulamalara bi bakın.
          Yada e bebekte onun muadili ama biraz pahalı olan var. Onu da yazayım.
          Maclaren Atom Travel Bebek Arabası.

Sütyen de Poadas.com sitesinde. Her renk var bi inceleyin. Orada ki Bosphore anne bebek çantaları da çok kullanışlı ve ekonomik 😊😉
          Ben hem ekonomik hem pratik şeyleri severim ve çok araştırırım. 😁

PapatyaAnne_
            Benim aldığım Casual Otto Trona Travel Sistem diye geçiyor ama artık üretilmiyor. Temiz 2. El bulabilirsiniz ki ben öyle yaptım. 😊
            Tutumlu anne, dolap, gardrops gibi uygulamalara bi bakın.
            Yada e bebekte onun muadili ama biraz pahalı olan var. Onu da yazayım.
            Maclaren Atom Travel Bebek Arabası.

Elifiminannesi tabi ki kullanabilceksiniz, ben henüz bebeğimi bekliyorum ama ablamın 6 aylık bebeği var hala kullanıyor. Ayrıca evde bile bazen ana kucağı olmadığında pusette duruyo.