Civcivin-annesi tabiki normal olmasi kadar olmamasıda normal kişiden kişiye değişiyor belki sonradan baslar belki hic başlamayan şanslı kesimden olursunuz🤭
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Zulfiye_22 anladim canim benim ilkinde bebek gözükuyordu 7. Haftada kalbi durmuştu kürtajla aldilar. Ikinci daha kucuktu bebegi pek göremedik ama yolk kesesi olmasi gerekenden fazla büyümüş sağlıksız gebelik denildi kesemde 1 hafta geride kalmıştı belki kendiliğinden düşerdi lekelenmemde vardi ama bebege genetik test yaptırabilmek için onuda kürtajla aldılar. Rabbim kimseye yaşatmasin
Bahar2622 inş sağsalim kucağına alırsın canım. Benımde iki kayıptan sonra 3.gebeliğim öğrenince o kadar mutlu oldum ki anlatamam bu sefer inşallah herşey yolunda gider.6+4oldum iğne coraspırın ilaçlarım var tedbir amaclı.Bebek bekleyen herkes sağsalim alsın kucağına.
Bahar2622 bizde 7+6 yız kalp atışımızda güzel çok şükür 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var😋❣️👶
serap-2020 merhaba tebrik ederim🥰 benimde 2. Kayıptan sonraki gebeliğim o yüzden seni cok iyi anlıyorum. Rabbim birdaha aynısını yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bende iğne kullanıyorum tedbir amaçlı
serap-2020 merhaba kayıplarınızın sebebini öğrendiniz mi daha sonrasında tahlil tedavi nasıl oldu, eğer olduysa tabi
Hatice_klck maşallah ne guzel bende kalp atışını sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Merhaba kızlar biz 7+2yiz ama benim midem çok nadir bulanıyo rahat Bi hamilelik geçiriyorum sanırım yada Bi problem var ben geçen hafta gittim doktora kalp atışını duyamadık kese 1cm olduğu için dedi doktor bu hafta tekrar gidicem benim gibi hamilelik geçiren var mı