Canımız annelerimiz, bez seçimi yaparken en çok dikkat ettiğiniz şey nedir? İçeriği, fiyatı, kullanıcı yorumları vb.

Hangi markayı tercih ediyorsunuz?

Prima
Sleepy
Molfix
Canbebe
Baby me
Minies
Evy Baby
Turco
Soffio
Jenny&Willy
Yıkanabilir Bez
    HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

Papatya6 ben de çok istedim ama baştan çok masraflı oluyor. O kadar toplu parayı sevip sevmeyeceğim belli olmayan bir şeye vermek istemedim

Ben sleepy kullanıyorum. Bez seçerken en büyük kriterim temiz içerik. Sonrasında ulaşılabilir olması bütün büyük marketlerde artı A101 lerde var bu önemli hemen çıkıp alabilmek.

İçeriğine bakarım kimyasal içerıyormu ne kadar doğal sonucta bebeklerımizın cildi cok önemli ve hassas. Ciltlerine en doğalı gek molfix ve sleepy güzeller

Doğuma daha var ama herkes çok öneriyordu indirimdeyken sleepy 2numara aldım 3-6kg. Diğer bezlerin 1numarası kadarmış büyüklüğü o yüzden 2 aldım. Göbek bağı oyuntusu da var.

Ben ilk kızımda bütün bezleri denedim hepsi sızdırma, pişik vs yapmıştı. Bitek Prima aktif bebekten memnun kalmıştım, 3 numaradan sonra da prima külot bezle devam etmiştim külot bez acayip rahat. Şuan 2.kızıma hamileyim herkes sleepy çok övdüğü için sleepy 1 numara 30lu normal aldım. 2 ve 3 numara da bio natural yeni çıkan bezden aldım trendyolda şuan lansman fiyatı. Bakalım deneyip görücez, memnun kalmazsam sleepyden, primaya dönüş yapıcam çnkü sonçta oda yılların markası. Islak mendil de uni baby sarı paket kullanırdım içinde sadece su ve hindistan cevizi yağı vardı ama şimdi aradan 5 yıl geçti içeriği değişmiş malesef, onu da sleepy natural ve baby me yenidoğan aldım denemek için. İlk etapta temizleme pamuğuyla suyla ıslatıp temizlerim gerçi. Bez, mama, mendil gibi konularda instagramdan mühendisinoğlu sayfasından bakıyorum almadan önce o bütün içerikleri yazıyor tavsiye ederim annişler😍💞💞💞

Ben de ürün analizi iyi çıktığı için prima pure alacağım. Bebek doğduğunda yenidoğan bezi gerekiyor değil mi yani 1 numara? Küçük paket alsam 35 Li yeter herhalde doğum için?

Kiymtaysenur molfix pure&soft un ilk 1,2 ve 3 numarasını kullandım çok çok çoook memnun kaldım daha sonra dedesi prima alınca ona devam ettim 😊

Benim ilk deneyimim ablam sleepy kullanmıştı ama 2. Yeğenim de sleepy onun cildine yaramadı yani bence bebekten bebeğe değişir o yüzden şimdilik sleepy yenidoğan bio alicam ve küçük paket yeter yetmezse alırız eskisi gibi degil ki şükür heryer market dolu ve netten de alabiliyoruz yeter ki para olsun bebek rizki ile gelirmiş inşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım