İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
[silindi]
Gmz85 hangi marka anne yani besigi aldiniz?
spaceship tamam canım
mavibahar araba ve sütyenin linkini istesemm😍😍🤗
Phlips avent göğüs kalkanı kullanan varmı işe yarıyormu yoksa gümüş kapak mı almalıyım ?
mavibahar
Bebek arabanızın modeli nedir tam olarak
Hayalizlerim ben memnuniyeti gayet yüksek olarak görüyorum canım ben de ondan alacağım arkadaşlarım hep çok memnunlar
[silindi]
Hayalizlerim ben avent gogus kalkani aldim. O ve lansinoh gogus ucu kremi yeterli diyorlar. Gumus kapaga gerek duymadim. Eger dogumdan sonra yaralarla basa cikamazsam alirim diyorum
Kbras Pusetiniz de varsa hiç düşünmeden kabin tipi alın derim. Ben Pierre cardin yeehoo model tercih ettim baya araştırdıktan sonra ama daha uygun aynı özellikte olan modelleride var Bakabilirsiniz çok güzel kullanışlı. Maalesef tek yönlü ama çoğu araba bu şekilde zaten pek sorun etmedim ben bunu bu tip arabalar hafif konforlu kullanışlı çok memnunum☺️
HappyMom görümcem bebek telsizi verdi ne gerek var dedim ama aldım iyi ki almışım bebek odada yatınca ağlama sesini duyuyorum işimi gücümü yapabiliyorum alt açma minderi iyi ki almışım onu da almayacaktım
Hazanil yorumunuzu 1500 kez begenmek istedim! İnanır mısınız aynı aynı seyi düsünüyorum ama kimse beni anlamiyor anlatamiyorum. Bu nasıl bir umarsızlıktır diyor arkadaslarım da, cocuk doğcak oda niye almadın şunu niye almadın bunu niye almadın. Aslında umarsızlık değil, gercekten binlerce aç insan binlerce aç hayvan varken bu da gerekli mi diyorum. Durumum var Allah a bin şükür, alsam herseyi en iyisinden alırım ama israf etmek istemiyorum. Şunu aldım bunu aldım millet gözümüze sokuyor, ben amaan aldık iste biseyler diyorum; olan var olmayan var diye. Tabi ki insan ilk cocugu diye özeniyor alayım en iyisinden diyorum, sonra diyorum şu akrabanın okuyan cocuguna burs vereyim daha makbule gecer.. forumda ilk defa benim gibi düsünen birine rastladim🙏🏻
zerana nerde 700 tl acabaa bakiyorum internette binden asagi yok
Busrakerem. Sinopta oturuyom ya çok iyi olur önerirsen teşekkürler ❤❤
Sevdalianne. Yaa komşularım öyle diyo çok daralırsın bez dayanmaz stok ya diyolar
Önerebileceginiz kanguru ya da sling markası var mi
esinnnn91 temizleme pamukları pratik mi acaba 🙄 ıslak mendillere güvenmiyorum, cildine dokunmayacak ıslak mendili bulmak için fellik fellik dolaşmakta istemiyorum açıkçası 🤗 ben henüz Doğum yapmadım daha var Haziran başı inşallah ama şimdiden alışverişimi bitirdim sayılır. E bebekten temizleme pamuğu aldım bende çevremdeki insanlar ıslak mendili yıkayıp temiz bi kaba koyup öyle kullanıyolar onun yerine pamuk kullanmak daha mantıklı geldi bana 🤗 biraz da bişeyler pratik olsun istiyorum zaten çok yavaş bi insanım kendi kendimi yorarım bişeyler yaparken en azından bebek konusunda pratik olmak istiyorum 🤗😂 birde şampuan sormak istiyorum size? Bebeğe kullanacağım ürünlerin doğal olmasına çok taktım kafayı 😬 dalin kullanmayı düşünüyodum ama içeriği değişmiş sanırım. Siz ne kullanıyosunuz acaba 🤗
Sevil_mavi
Ben yoyko dan aldım daha kullanmadım ama hem anne yanı hem park yatak yatağı çıkarınca oyun alanı oluştuğu için de çok güzel gerçekten çok fonksiyonlu tavsiye ederim