Bende kullanıyorum alabilirim bu güzel düşüncelin için teşekkür ederiz gerçekten

Arhbn canım mesaj kısmını bulamadım nasıl iletişime geçeceğiz ?

Arhbn telefon yazmayın buraya aman.. Kimsenin niyetini bilemezsiniz ve herkese açık bir platform. Telefon yerine instg. Falan iletişime geçin daha iyi

Kubragunes doğumdan sonra da kullanmaya devam etmeniz gerekiyor, doktorunuz bir şey söylemedi mi bu konuda?

marbling10 faktor5 olduğu İçin düşük tehlikesinden dolayı kullandım doğumdan sonra gerek görmedi

Kubragunes burda biriside acti boyle bi post istedim ihtiyacim var dedim insta hesabimida yazdim ne ordan mesaj atti ne burdan cevap verme tenezzulunde bulundu oyle cok uzuldum ki😔 insallah sizinki ihtiyac sahibi birine gider🌸

Slm canım öncelikle tesekkürler güzel düşüncen için bnde kullanıyorum heled son günlerde zor buluyorum hep kovalamaca. Encok kimin ıhtıyacı varsa ona gitsın

Kubragunes ayseecakiirr 2 tane çocuk fotosu var camım resimde

Kubragunes ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, transferden beri kullanıyorum, zaten tedavi ücreti onun yanındaki ilaçlar derken çok zorlandık gerçekten, şimdi de kanamam olduğu için sağlık ocağına da gidip yazdıramıyorum dr yatış verdi, çok güzel bi zamanda rast geldiniz, Allah razı olsun inşallah🤲🏻

Kubragunes şimdi durum şudur kullanmanızdaki, hamilelik pıhtı eğilimini arttırır ve lohusalıkta da hâlâ o hormonlar bir süre salgılanmaya devam eder. Bu yüzden de lohusalıkta da pıhtı atma riski vardır. Bir süre daha iğneyi kullanmanız gerekir hormonlar toparlanana kadar. Bence doktorunuza bir sorun danışın o şekilde verin. Zaten 3 kutunuz kalmış ancak 1 ay yeter size