Merhaba devlette Sultanbeyli devlet Hastanesi'nde kadın doğum doktoru savaş bey o kadar iyi vi insan ki meselegine aşık mola saati gelse bile molaya çıkmıyor hastalar bitmeden ve çok anlayışlı iyi kalpli🥰
Hastane & Doktor Tavsiyesi (2020)
HappyMom Adana’da yaşıyorum özel metro hastanesi doktor ferat Erol’a gidiyorum
Başakşehir Tıp Merkezine gidiyorum doktorum buhara sultan güney muayene ücreti 145 doğumu henüz öğrenmedim ama orda yapmayı düşünüyorum doktorum süper bir doktor bence 😊
Antalya
Medstar Yıldız Dr. Murat Bulut
Muayene : 135₺
Nst : 35₺
Normal Doğum : 2.850₺
Sezaryen : 3000₺ ( net hatirlayamiyorum 3 asagi 5 yukarisi )
Epidural : 650₺
Alanya başkent hastanesi
Doktoruna gore muane ucreti degisiyor
Benim gittigim doktor muanesi 30 tl
Normal dogum 1000
Sezeryan 1500 sgklilar icin.
Ama smdi degisti mi bilmiyorum
Ve de alanya keykubat devlet hastanesine de gidiyorum.
HappyMom bursa pembe mavi hastanesi nedret kolsal muayene ücreti 290tl
doğum ücreti sezeryan epidyral normal hepsi aynı 6.850 tl
İzmir / Egepol Hastanesi Gökalp Tokaç . Hastanenin çok artısı yok ama Gökalp Bey için gidiyorum . İlk bebeğimde de aynı doktora gittim . Gerçekten memnun kalırsınız. Sorduğunuz her soruyu içtenlikle cevaplıyor . Hiç bir konuda bu böyle yapılır sen bilmezsin tavrı takınmıyor bazı doktorları bilirsiniz soru bile sordurmazlar. Her zaman da güleryüzlüdür. Randevu ücreti 125 lira. Doğum da sanırım 3500civarı. Sezaryen ya da normal doğum fiyatta fark etmiyor. Hastane genel olarak temiz.
İstanbul Doğa Hospital hastanesi
Hatice hocaya gidiyorum
Muayene 70
Vajinal doğum 1400
Sezer ameliyat ise 1700
- Düzenlendi
Slmlar ben Balıkesir Edremit ilçesinde özele gidiyorum. Op. Dr. Kerim Yıldız muayene ücreti 200 ₺. Allahın izniyle kendısı doğumumu Balıkesır Özel Sevgi Hastanesnde yaptıracak.
Antalya topçular medstar Dr : Mustafa Sağlam muayene üçreti : 130 lira nasip olursa doğum da topçular medstar hastanesinde olacak
Gebze Medar Hastanesi Dr. Mine ATLI harika bir doktor. Muayene ücreti:165 TL
Doğumu sormadık daha.
Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi
Doktor olarak Alaattin Kaçar özel muayenehanesine gidiyorum Sevgi Hastanesinde yaptırıyor doğumu. Balıkesirden olan var mı başka hamişler? Yorumlarda göremedim 🤗
HappyMom Kayseri " Dünyam Hastanesi" İbrahim Demir
Anadolu hastanesi Murat Kadıoğlu çok memnunum ❤️
HappyMom Kayseri Kızılay Hastanesi Doktor Sevda Uğur a gidiyorum 115tl muayene ücreti veriyorum doğumda 2000tl dendi