Merhabaa❤ Sonunda banada gebelik postu açmak nasip oldu. Birlikte totem yapmıştık hatırlarsınız. Şimdi hep birlikte kese görmeyee🥳 Beta hcg sonucum dün 107ydi benim keseyi görmem biraz sürebilir. Bugün itibariyle 4+2 yiz çok çok miniciğiz. Bir dahaki kontrolümüz haftaya cumartesi günü belki kesemizi azıcıkta olsa görürüz. Siz nasılsınız, kaç haftalık oldunuz, kesenizi gördüğünüz mü😍😍
Bide Hamile olmak çok güzel değil mi🥰
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Maşallah hayırlı olsun 🤗🤗bizde 7+5 oldukk keseyi 6+1 de gördük inşallah bebegimide haftaya kontrolünde görebilirim
Bahar2622 140 nabızla şuan öleceğim herhalde
Busrasener43 yaa siz bizden büyüksünüz maşallah 😍
Minnosunannesiii neden heyecanlısın😊
Bahar2622 4+1 de gördük vajinal ultrason la kesemizi bir hafta sonra gittiğimde karnımdan gördük keseyi daha bebeği kalp atışlarını göremedik 2 hafta sonra gel dedi şuan 6+3 olduk haftaya randevumuz var bakalım inşallah
Melikeelanur erkenden görmüşsünüz ne güzel 🥰 biz göremedik daha cook küçükmüş
Bahar2622 aynen canim erken gördük bhcg 1257cikti benim yüksekti yani göründü şimdi bebeği görsem rahatliycam bakalım
- Düzenlendi
Bahar2622 Yeni ve tecrübesiz hamişlerdenim bende 😍 o yüzden olsa ki heyecanım hiç dinmiyor 😅 7+2 haftalığız bizde dün ilk muayenemize gittik Fetusumuz orada minnak haliyle duruyordu minik kalbi de atıyordu (MaşaAllah deyin lütfen)😍😁😁 herşey yolundaydı, kan ve tahlil sonuçlarımız da mis gibiydi 😍 Şükürler olsun ne denir ki başka Rabbim bebişlerimizi korusun saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🌸😍
Bahar2622 merhaba tebrik ederim sağ Salim alırsınız inşallah kucağınıza 🥰 bende ayın 4 ünde öğrendim test yaptım evde sonra hemen hastaneye gittik beta değerim 1167 idi çıktı çarsamba günü doktoruma gittim hemen keseyi gördük 4 buçuk haftalık dedi dün de sağlık ocağında kan testi falan yaptırdım beta değerim 2690 olmuş çok yükselmiş kan testim de bazı değerim düşük bazı değerlerim biraz yüksek çıkmış yarın doktorumla görüşmeye gidicem umarım herşey yolunda gider hepimiz için 🤲🏻🌺
Bahar2622 uzun liste vala sonu hayırla biten inşallah rabbik kucağımıza aldirsin güzel ve zorlu bı yolculuk bulantılar geçsin istiyorum ilk çocuğumda 15haftada geçmişti ama inşallah okadar uzun surmez
Lavinyaaaa amin cümlemizin inşallah canım 🥰❤️❤️
Merhaba benimde 2 yaşında kızım var 5 haftalık hamileyim 🤗 keseyi 4+5 te gördük ❤️ Allah ilk başta sağlıklı ve hayırlısını sonrada gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲