- Düzenlendi
Kbrkrt canım bende tüp bebeğe başlayacakken 7sene sonra sürpriz mucize şekilde hamile kaldım ama kanamam oldu işte.36.haftada bıraktık iğneyi biz sende görürsün inşaallah bu haftaları 37.hafta bitti benim gece 00.00da 38 diyoruz
Kbrkrt canım bende tüp bebeğe başlayacakken 7sene sonra sürpriz mucize şekilde hamile kaldım ama kanamam oldu işte.36.haftada bıraktık iğneyi biz sende görürsün inşaallah bu haftaları 37.hafta bitti benim gece 00.00da 38 diyoruz
Kbrkrt Allah'ım sağlıkla bı dogursaydim diyorum bende artık ☺️oo sende baya iğne falan olmuşsun kaç haftaliksin canım.bende gerçekten bunalmistim 9.haftamda şiddetli kanamayla hastanede yatmaya başladım 36.haftaya kadar sürekli iğne ilaç bu günde sanırım nişanim geldi Allah'tan yarın doktora gidicem.rabbim hepimize sabır dayanma gücü versin inşallah kolay dogumlarimiz olsun inşaallah
Kbrkrt proluton yazarsa haftada bir Progestan haftada iki yada üç onu kanama göre ayarlanır iğne çok rahat ama şunu soyleyim Progestan ignede olsan akıntı illaki oluyor ama proluton da akıntı falan olmuyor çok büyük rahatlık ilk tercihin proluton olsun 9.haftamdan beri kullanmadığım iğne ilaç kalmadığı için valla profesyonel oldum😂
Kbrkrt canım ben 36.haftaya kadar ilaç kullandım kanama alanı olduğu için o lanet jeli de kullandım bi süre çünkü piyasada iğne yoktu doktoruna konuş bunun haftalık iğnesi var fitil olarak almaktansa hergun haftada bir igneni olursun daha rahat oluyor doktorundan proluton ve ya Progestan iğne iste cnm
Benimde çıktı boynumda minik minik bir sürü hiç öyle bir şey yoktu çok sinir bozucu yakilsa yakılacak kadar büyük de değil minik minik sanki biri eliyle serpmis gibi inşallah geçer ya Melekamer
Mnevvr53 öyleymiş demekki çünkü bana direk oraya git bı görüş dedi ona göre karar verelim dedi
Mnevvr53 yanlız sezeryan olursa ben genel anestezi istemem ya normal dogururum daha iyi nasıl olur acaba.ben doktora söyledim fıtığim var diye fizik tedavi doktoru bı görsün konuş ona göre sezeryan planlayalim dedi ama nasıl olacağını söylemedi
Aysebkr1258 ahh bende aynıyım yatamıyorum ağrıdan belim kopuyor sanki 😔dün nst ye girdim girmez olaydım bitene kadar acı çektim resmen düz yatamadım lastiklerle de aşırı sıktı hemşire denen gerizekalı hâlâ ağrı çekiyorum.18 yaşımdan beri bu fıtık la uğraşıyorum
SARAMAZE19 bende Etimesgut ta oturuyordum iyi bilirim oraları ve A life da yani etimed de Alptekin Alagöz var doktor inan çok iyi bir doktor eğer imkanın olursa sonuçlarını alıp bir göster kendine bana en kötü zamanında bile destek oldu.birde Sincan Koru da Hüseyin pehlivan oda iyi bir doktor cnm .en azından için rahatlasin doç.doktorlar görsün sonuçlarını
SARAMAZE19 canım eğer imkanın varsa bir seferligine de olsa bı özel doktora görün istersen.cunku inan bu yaşadığın üzüntü sitres bebeğine şekerden daha fazla zararlı.topla bütün sonuçlarını başka bir doktora görün canım fazla abartılmış gibi geldi ya.hangi semtte oturuyosun cnm
SARAMAZE19 çok saçma ya kendini üzme bence böyle bişey için arkadaşın dediği gibi binlerce insülin kullanan şeker hastaları var hatta şeker hastası olarak hamile kalan var sen mutlaka başka doktora görün.iri bebek olduğu için sezeryan olabilir onuda 38 39 dan önce almıyor lar zaten benimde o haftada 2700 dü bebişim ve çok var o aralikta olan hatta daha fazla olan sen biraz diyetine dikkat et mutlaka başka doktora da görün cnm
SARAMAZE19 canım inşallah bişey olmaz bebeğine haftan iyi zaten erken alınsa bile hiç korkma.hastane içinse gerçekten berbat bı yer pis ilgi alaka sıfır 3 gün yattım 3kez doktor görmedim yani.sehir hastanelerine gitmeni tavsiye ederim ve eğer alırsa Ankara tıp fakültesi oraya gidebilirsin.hangi hastane gönderdi ki seni oraya ya
zkk benim yanaklarımın üstünde nasıl desem gözlerimin altında kalıyor oralarda hafif kahvelikler var birde haftam ilerleyince alnimda oldu ama onları çok takmıyorum asıl boynum berbat oldu resmen koyu kahve oldu ve her yeri pütür pütür et beni gibi birşeyler çıktı berbat bı halde boynum yaa
Nur19 Gizemserra belkide bu yüzdendir diyelim inşallah
Ben 36+5 oldum daha hiç girmedim nts ye ya nasıl iştir bide bayram tatili girdi araya 37 de doktorda olucam 🤔🙄
Yaş 30 oldu prensesimi beklerken yıllarca son 23 günümüz 😍
CerenAnne canım d vitamini alıyodum onuda bıraktık zaten baya oldu iki gündür böyleyim bide sanki bebeğin de kalbi hızlı atıyor dışarıdan bakınca sanki sallanıyor hızlı hızlı kalbi atıyor gibi nefesim sıkışıyor Allah'ım bu bitseydi şu günler bı dogsalardi sağ salim
???????????
CerenAnne canım bende 36+2 haftalık hamileyim bende de durumlar aynı en çok bu çarpıntı beni korkutuyor neden oluyor acaba üç beş yastıkla yatıyorum sağa sola yatamıyorum.bu çarpıntı dan çok korkuyorum acaba bi doktora gitsem mi
Esmanur42 00:00 itibariyle son 35😊❤️🤗