Kızlar yüzümde lekeler çıktı. Doğumdan sonra geçiyo mu? Ya da önerileriniz var mı?
Yüzde lekelenme😬😬
Kimsenin yüzünde leke çıkmadı mı😔
kaç haftalıksın?
zkk benim yanaklarımın üstünde nasıl desem gözlerimin altında kalıyor oralarda hafif kahvelikler var birde haftam ilerleyince alnimda oldu ama onları çok takmıyorum asıl boynum berbat oldu resmen koyu kahve oldu ve her yeri pütür pütür et beni gibi birşeyler çıktı berbat bı halde boynum yaa
zkk kuzum bendede lekelenme oldu özellikle bıyık bölgemde aşırı belli güneş kremi geçirmez sadece oluşucak yeni lekeleri tekrar oluşmasını engeller o kadar ben haftada 3 gün pirinç maskesi yapıyorum arkasından madasacol krem kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama dün burdan bi arkadaş xpigment %4 diye bi krem önermiş hemen geçirmiş onunkini dikkatimi çekti 5dk önce eczaneden onu aldım onu kullanıcam şimdi eczacının dediğine görede sabah akşam günde 2 kere kullan güneşe en az 2 saat çıkma bide soyulma yaparak cildin rengini açarak yenileme özelliği oldugunun bilgisini verdi istersen dene sende
Gözlerimin etrafı dayak yemiş gibiyim sürekli güneş kremi kullanmama rağmen aynalara küstüm 😭🙄😂😂
Tugceleventsoy merhaba bende dün bir postta gördüm hamileler için uygun olduğunu söyledimi eczaneci
Solento almıştım güneş kremi. Düzenli kullanmadım anında leke çıktı
Leyliiii valla eczacı hamile olduğumu biliyor uzun süredir mahallemizin eczacısı bi sıkıntı yaratıcağını düşünseydi sölerdi çünkü bi keresindede belim için bi ağrı kesici istedim markayı vererek bana satmadı hamileyim diye hamileler için uygun olan başka bi marka verdi ama kremin prespektüsünü okudum şuana kadar hamilelerde bir yan etki bulgusuna rastlanmadı yazıyor sıkıntı olsa hamileler kullanamaz diye uyarı yazardı
Leyliiii kuzum eczacı göz etrafına ve burun deliklerin kenarlarına sürme dedi zaten prespektüsünde de yazıyor alıcaksan dikkat et
Tugceleventsoy Tşk ederim 🤗🙏
Tugceleventsoy yaa benim de göz bebeklerimin altında oldu
Leyliiii sürme canım sen mazallah sıkıntı olur