Ass-46 bel ağrılarımın şikayetlerimin daha çok artması söz konusuymuş normal Doğumda hatta Allah korusun daha kötü olanlar bile var o yüzden hiç riske atmadım direk doktorumun sözünü dinledim
Ah bu bel ağrısı 🥴🥴 fıtıklı anneler
Aysebkr1258 Yok yok amacım yargılamak değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece anlamaya çalıştığım bel fıtığı olanlara normali değil de sezaryeni mi sağlıklı buluyorlar orayı çözemedim.
Mucizeannesi2806 emar sonucumla beyin ve sinir cerrahisine gittim Sezeryan kararını o verdi sekreterden raporu aldım kendi kadın Doğum dr verdim dosyana koy artık yönümüz belli sezeryan olacaksın dedi ama epidural yada genel onu konuşmadık
Deletedmom381 Doğum esnasında fazlaca ıkınma olduğu için fıtık olan bölgeler eğer oradaysa ıkınma sonucu patlama ihtimalini yüksek bulup normal doğumun sakıncalı olacağını söylüyor dr yani fıtıklı olan bir insan tabiki de norma Doğum yapabilirmiş ama önemli olan fıtığın hangi bölgede olduğu benim kuyruk sokumumda sezeryan olacağım
Ece34_ Teşekkür ederim bir konu da daha bilgilenmiş oldum😊 Normal ya da sezaryen tabiki de fark etmez hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻🥰
Deletedmom381 amin inşallah 🥰🥰
Mucizeannesi2806 fiZik tedavidemi bakıyor fıtıklara bilmiyordum ha
Mnevvr53 öyleymiş demekki çünkü bana direk oraya git bı görüş dedi ona göre karar verelim dedi
Mucizeannesi2806 Hım sali günü bir giderim bi sorayım gitmedim doğum doktoru söylemişti sadece epirual yapmamasin diye