Kbrkrt canım sana şöyle bişey söyliyim doktorun kanama alanın var diye vermiş sana ve geçmiş hala kullan diyo kullan bunun bi zararı yok benim ne kanama ne de başka bişey yokken progestan kullanmamı söyledi sadece 1 kaybım var önlem amaçlı diye vajinadan değilde agız yoluyla al doktora söyle alttan kullanınca akıntım oluyo ağız yoluyla alıyım mı de hem fitil hem ağızdan alınan bi ilaç zaten bende sordum devam ediyim mi hala diye bidaki muanede kararlaştırırız dedi şimdi iç dedi sende kanama olmuş normal kesmemesi

37aysgl midemde sıkıntı var. ağız yoluyla çok yan etkiler varmış. Kullanmadığımda kendimi daha iyi hissediyorum bu zamana kadar hiç kanamam ağrım vs hiç bişey olmadı sırf 5. Haftada dr kesede ufak bir kanlanma var dedi diye kullanıyordum. Aynı dr. Kuzenimin eşi bıraktım dediğinde tamam deyip bana 4-5 defa ısrar etmesi sence de tuhaf değil mi canım ya dünden beri takıldım 😕

37aysgl kaç haftalıksın canım bide rahim kalınlığı yapıyormuş normal doğumu zorlaştırır diye duydum

Kbrkrt kanser gecmisinin olmasıyla progestan in alakası olduğunu sanmıyorum açıkçası , başka dr.q gidin en iyisi guvenmiyorsaniz

Kbrkrt bende başlardan beri kullanıyorum bırakıyorum aradan zaman geçiyor kanama oluyor bence doktoru dinle canım

Kbrkrt 13+4 haftalıgım canım doktorlar öyle bişey olsa verirler mi hiç Doğuma kadar kullanmazsın zaten keser doktorun

Canım benimde kanamam olmustu progestan ilacını vermişti bir ay kullandım kanamam geçti kullanmayı kendimce aldığım kararla bıraktım çünkü beni de cok rahatsız ediyordu ilaç ilacı bir hafta kullanmadım kanamam tekrar başladı dört gündür ara ara kanamam tekrar oluyor o yüzden ilacı tekrar kullanmaya başladım

Ne kadar itici bir ılaç da olsa kullan . Bende aynı şekilde defalarca kestim her seferinde doktorum yine yeniden hatırlattı kullan diye 25+5 deyiz doktorumuz tekrar başla dedi simdi enfeksiyon dan dolayı evet ağızdan alma mide bulantısı falan çok yapıyormuş yapacak birşey yok sağlığınız için kullanmalısın . Doktora gelince içine sinmeyen birşey varsa mutlaka değiştir doğuma kadar öyle gider çünkü bende 13. Haftada doktorumu degistirdim ilgilenmiyor fazla diye .

Kbrkrt canım şuan bende de bi sıkıntı olmadığı halde hala kullanınıyorum . Risk görmese kullan demez bence doktor . Günde 3 defa kullanıyordum önceden o zaman fitil olarak kullanıyordum mecburen çok baş dönmesi yaptığı için. Ama şuan günde bir defa içtiğim için gece yatarken içiyorum iyi oluyor
      kanama alanı olmasın tekrar diye kullanman gerek canım yani haklı

Kbrkrt canım ben 36.haftaya kadar ilaç kullandım kanama alanı olduğu için o lanet jeli de kullandım bi süre çünkü piyasada iğne yoktu doktoruna konuş bunun haftalık iğnesi var fitil olarak almaktansa hergun haftada bir igneni olursun daha rahat oluyor doktorundan proluton ve ya Progestan iğne iste cnm

Skn23 ya bana deseki sıkıntı var dikkat ederim kullanırım ama herşey süper bebek 8 gün ilerde gelişimi çok iyi diyipte vermesi saçma geldi ozaman bu hafta gittiğimde sorayım dimi Hocam siz ısrarla progestan taraftarısınız bi sorun mu var söylemediğiniz diye her gün yürüyüş yapıyorum iş yapıyorum en azından daha dikkatli olurum

Kbrkrt tabiki sor kafanı rahatlat iyicene öğren canım

Kbrkrt proluton yazarsa haftada bir Progestan haftada iki yada üç onu kanama göre ayarlanır iğne çok rahat ama şunu soyleyim Progestan ignede olsan akıntı illaki oluyor ama proluton da akıntı falan olmuyor çok büyük rahatlık ilk tercihin proluton olsun 9.haftamdan beri kullanmadığım iğne ilaç kalmadığı için valla profesyonel oldum😂

Mucizeannesi2806 evet ya bebeğimizin sağlığı için uzman olduk ♥️ eşimde diyorki bu çocuk seni bir üzsün bak ben napıyorum😄 o kadar sıkıntılar çekiyoruz İnşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bende süzgece döndüm 4 haftalıktan beri göbekten iğne kullanıyorum.bi sürü takviye Ecopirin , crinone, progestan , folik asit, oksapar şimdi D vitamin eklendi🤦‍♀️

Kbrkrt Allah'ım sağlıkla bı dogursaydim diyorum bende artık ☺️oo sende baya iğne falan olmuşsun kaç haftaliksin canım.bende gerçekten bunalmistim 9.haftamda şiddetli kanamayla hastanede yatmaya başladım 36.haftaya kadar sürekli iğne ilaç bu günde sanırım nişanim geldi Allah'tan yarın doktora gidicem.rabbim hepimize sabır dayanma gücü versin inşallah kolay dogumlarimiz olsun inşaallah

Mucizeannesi2806 Amin canım senin az kalmış sağlıkla kavuşursun inşallah♥️🙏 13+3 ama ultrasonda 14+4 aslında benim hiç bir sıkıntım olmadı ağrı kanama falan ama Amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebeğe başlayacakken sürpriz oldu bebeğimiz o yüzden hangi doktora gitsem ilaç diye dayatıyor. Sen ne zamana kadar kullandın iğneyi. Bu hafta pıhtılaşma testini yaptırıcam bende

Kbrkrt canım bende tüp bebeğe başlayacakken 7sene sonra sürpriz mucize şekilde hamile kaldım ama kanamam oldu işte.36.haftada bıraktık iğneyi biz sende görürsün inşaallah bu haftaları 37.hafta bitti benim gece 00.00da 38 diyoruz