Ass-46 doktorunuza söyleyin benim kadın Doğum doktorum normal yapamazsın dememişti beyin cerrahi doktorum normal Doğum yapamazsın dedi ve rapor verdi bana bende ameliyat olucaktım hamile kalmadan önce daha sonra vazgeçtim

Deletedmom381 bana normal Doğum yapamazsın diye beyin cerrahı doktorum söyledi ve rapor verdi raporum olduğu için kadın Doğum doktoruda mecburen sezeryanı kabul etti

Ass-46 bel ağrılarımın şikayetlerimin daha çok artması söz konusuymuş normal Doğumda hatta Allah korusun daha kötü olanlar bile var o yüzden hiç riske atmadım direk doktorumun sözünü dinledim

Aysebkr1258 Yok yok amacım yargılamak değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece anlamaya çalıştığım bel fıtığı olanlara normali değil de sezaryeni mi sağlıklı buluyorlar orayı çözemedim.

Mucizeannesi2806 emar sonucumla beyin ve sinir cerrahisine gittim Sezeryan kararını o verdi sekreterden raporu aldım kendi kadın Doğum dr verdim dosyana koy artık yönümüz belli sezeryan olacaksın dedi ama epidural yada genel onu konuşmadık

Deletedmom381 Doğum esnasında fazlaca ıkınma olduğu için fıtık olan bölgeler eğer oradaysa ıkınma sonucu patlama ihtimalini yüksek bulup normal doğumun sakıncalı olacağını söylüyor dr yani fıtıklı olan bir insan tabiki de norma Doğum yapabilirmiş ama önemli olan fıtığın hangi bölgede olduğu benim kuyruk sokumumda sezeryan olacağım

Ece34_ Teşekkür ederim bir konu da daha bilgilenmiş oldum😊 Normal ya da sezaryen tabiki de fark etmez hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻🥰

hfza
            Emar en güvenilir görüntüleme aracı
            Röntgen ve Tomografi de radyasyon var.
            Gebeliğin ilerleyen haftaların da etkisini gösterebilir eğer fitiginiz hala varsa bence doktorunuzu bilgilendirin. Normal ve epidural doğum yasak bel fıtığı olan gebelere

Ece34_ benim kalça başimda omurgaliye yakin değil allah kolaylıl versin bizlere sıkıntı