CerenAnne, başlığı Son haftalarda oturur pozisyonda yatmak. 😕 olarak değiştirdi.

CerenAnne canım bende 36+2 haftalık hamileyim bende de durumlar aynı en çok bu çarpıntı beni korkutuyor neden oluyor acaba üç beş yastıkla yatıyorum sağa sola yatamıyorum.bu çarpıntı dan çok korkuyorum acaba bi doktora gitsem mi

CerenAnne ben ✋bebek sağ tarafta ve kafası yukar da ne yan yatabiliyorum ne sırt üstü kendini yukarı itiyor ve nefesim kesiliyor anca koltukta oturur yatar pozisyon da uyuyabiliyorum 😳37+0

CerenAnne canım d vitamini alıyodum onuda bıraktık zaten baya oldu iki gündür böyleyim bide sanki bebeğin de kalbi hızlı atıyor dışarıdan bakınca sanki sallanıyor hızlı hızlı kalbi atıyor gibi nefesim sıkışıyor Allah'ım bu bitseydi şu günler bı dogsalardi sağ salim

CerenAnne hayır karnım yukarda hala sizde oldu mu sanırım göğüs altında bir el kadar düzleşme si gerekiyormuş galiba

Tugcehar87 Bende biraz indi de, doğum ne zaman olur bilinmez tabi.. Yalnız karnım inmesine rağmen bebişin ayaklarını kaburgamda hissediyorum o nasıl oluyorsa.🙂