Gece çarpıntılarım giderek arttı, demir almak, 3 yastıkla yatmak fayda etmiyor. Var mı benim gibi durumda olanlar? (37+1 haftadayım.)
Son haftalarda oturur pozisyonda yatmak. 😕
CerenAnne canım bende 36+2 haftalık hamileyim bende de durumlar aynı en çok bu çarpıntı beni korkutuyor neden oluyor acaba üç beş yastıkla yatıyorum sağa sola yatamıyorum.bu çarpıntı dan çok korkuyorum acaba bi doktora gitsem mi
???????????
Mucizeannesi2806 Siz demir alıyorsunuz dimi?
CerenAnne ben ✋bebek sağ tarafta ve kafası yukar da ne yan yatabiliyorum ne sırt üstü kendini yukarı itiyor ve nefesim kesiliyor anca koltukta oturur yatar pozisyon da uyuyabiliyorum 😳37+0
CerenAnne canım d vitamini alıyodum onuda bıraktık zaten baya oldu iki gündür böyleyim bide sanki bebeğin de kalbi hızlı atıyor dışarıdan bakınca sanki sallanıyor hızlı hızlı kalbi atıyor gibi nefesim sıkışıyor Allah'ım bu bitseydi şu günler bı dogsalardi sağ salim
Tugcehar87 Geçmiş olsun..🙏 Karın düşmesi oldu mu sizde?
CerenAnne hayır karnım yukarda hala sizde oldu mu sanırım göğüs altında bir el kadar düzleşme si gerekiyormuş galiba
Tugcehar87 Bende biraz indi de, doğum ne zaman olur bilinmez tabi.. Yalnız karnım inmesine rağmen bebişin ayaklarını kaburgamda hissediyorum o nasıl oluyorsa.🙂
CerenAnne itekliyordur kendini yukarı doğru 😂