Merhaba..
Boynunda et beni çıkan var mı ? Bende iki tane mercimek tanesi büyüklüğünde et beni çıktı birkaç tane de minik et beni var. Bunlar Doğumdan sonra kaybolur mu? Ya da Doğumdan sonra be yapmak gerekir bunlar için?

Bende de çıktı ne alaka bilmiyorum ama inşallah Bian önce geçer 😟

Melekamer benim kendimi bildim bileli var canım Doğumdan sonra aldırabilirsin plastik cerrahiye çok kısa sürüyor. Annemin göz çevresinde olduğu ve büyüdüğü iÇin aldırmıştık 20 dk falan sürmüştü.

Benim de çıktı iki tane çok minik ama büyüyor ☹️☹️

Melekamer valla kaybolur mu bilmiyorum ama benim minik minik bir sürü çıktı boynumda

Bende de cıktı hatta bi tane de normal siyah ben cıktı ve büyüdü

Melekamer bnde boynumda ve gogsumde farkettim ama et benı değil gibi baslangıcı gıbı mınık mınık , kese attım gectı 😂😂

Benimde boynumda oncedende vardi ama hamilelikte cok fazla artti dogumdan sonra aldirmayi dusunuyorum

Bende de beyaz renkli olanlardan minik minik cikti

Melekamer kızlar canınızı sıkmak istemem fakat benim bedenin de 1 tane bike et beni yoktu hamile kaldığım bi kaç ay sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı boyun altı göğüs üstü bir sürü oldu ufak ufak dedim doğum yapınca geçer belki hamilelikteki hormonlar fazla salgılandığı için olurmuş doğum yapalı 1.5 sene oldu hala var azalmış olsada

Melekamer bnm yeni çıktı daha çok küçük gözükmüyor ben dokununca hissediyorum.. umarım doğum sonrası geçer.

Benimde çıktı boynumda minik minik bir sürü hiç öyle bir şey yoktu çok sinir bozucu yakilsa yakılacak kadar büyük de değil minik minik sanki biri eliyle serpmis gibi inşallah geçer ya Melekamer

Kızlar arkadaşım da Hamilelikte çıkmış boynunda sonra ciddiyeye gitmiş soğuk bir uygulama yapıp donduruyorlarmış sonra alıyorlarmış benleri. Doğumdan sonra tekrarlamış arada aldırmaya gidiyormuş..

@Melekamer o uygulamayı hamileyken bende yaptırdım bebeğimin boynunun sağında doğum izi var yanık gibi ben ona bağlıyorum izin olmasını

Atnb merhaba ama arkadaşım ilk uygulamayı cildiyede Doğumdan sonra yaptırdı. Hamileyken sakıncalı olabilir