tubizm erkende olsa geçte olsa artıları eksileri var ikisininde ben şahsen genç yaşta anne olmayı tercih etmeyenlerdenim çok yaşlı değilim tabi ama 29 yaşındayım 😊😊 evliliğim süresince gezdik tozduk istediğimizi yaptık veee bebek yapmaya öyle karar verdik😊 18 19 yaşında anne olmanında artıları mutlaka vardır ama okul okudum çalıştım yırtdışını gezdim derken daha birikimli daha hazır hissediyorum kendimi kısaca keşke diyeceğim hiçbirşey kalmadı herkese hayırlısı diyelim😊😊
hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?
tubizm 25 yaşında hamile kaldım 26 da kucağımda olacak paşam 😊 benim için ideal yaşta evlenip hamile kaldım 😊
32 ye yeni girdim 3üncü gebeligim 7 ve 3,5 yaşlarında iki kızım var 8+5 günlük hamileyim 🙏🙏
tubizm 21 yaşındayım 22ye girmeme az kaldı ilk gebeliğin 9 haftalığım 🥰
Doğum günü hediyesi geldi bana bebek haberi 18 yaşındaki anne oluyorum
defne55 aynen canım 20 yaşındayım Senın gıbı dusunuorum
birgulll bende 🤗🤭
Yaş 30 oldu prensesimi beklerken yıllarca son 23 günümüz 😍
tubizm 27 de hamile kaldım ilk gebeliğim
21 yasında kızımı dogurdum suan 24 üm yeniden hamileyim 8 haftalık😍
tubizm 24 yasinda ilk kizim senayı dogurdum...
28 yasinda ikinci kizim sare
32 yasinda ucüncu kizim fatima rana
34 yasindayim ikitane oglum karnımda dogmak icin gün sayiyoruz 😂
Benim beyim gözümün nuru cocuklari cok sever,ailemizde bereketli oldu genişledi elhamdulillah 😍
Rabbim isteyen herkeze versin...🌹
- Düzenlendi
19 Yaşımda ilk oğlumu kucağıma aldım 23 yaşımda kızımı kucağıma aldım şimdi de 30 yaşındayım kısmetse oğlumu kucağıma alacağım 30+4 teyiz şükürler olsun 🙏🙏
Esragurbuz valla maşallah size Allah çocuklarınızı size bağışlasın ne cesaret ☺️ Benim ilk hamileliğim hiç bi bulantı belirti olmamasına rağmen vücutsal değişiklik hareket kısıtlılığından ikinciyi düşünür müyüm bilmiyorum 🤷🏼♀️😁
Esragurbuz oyy maşallah size ya ne güzel yapmışsınız büyük cesaret inanın şimdi çoğu kadından duyuyorum 1 taneyle baş edemiyoruz yok ikinci olmaz. Yada iki tane çocuğu olan üçüncüyü yapmıyor. Ben 1 buçuk yıllık evliyim 5 aylık hamileyim ilkini doğurayımda bakalım gerisi gelir mi 😊