• Gebelik
  • hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?

tubizm erkende olsa geçte olsa artıları eksileri var ikisininde ben şahsen genç yaşta anne olmayı tercih etmeyenlerdenim çok yaşlı değilim tabi ama 29 yaşındayım 😊😊 evliliğim süresince gezdik tozduk istediğimizi yaptık veee bebek yapmaya öyle karar verdik😊 18 19 yaşında anne olmanında artıları mutlaka vardır ama okul okudum çalıştım yırtdışını gezdim derken daha birikimli daha hazır hissediyorum kendimi kısaca keşke diyeceğim hiçbirşey kalmadı herkese hayırlısı diyelim😊😊

32 ye yeni girdim 3üncü gebeligim 7 ve 3,5 yaşlarında iki kızım var 8+5 günlük hamileyim 🙏🙏

tubizm 28 yaşındayım ilk bebeğim. Tabiki akıl yaşta değil baştadır ama 25imde anne olsaydım iyi olurdu heralde😁

21 yasında kızımı dogurdum suan 24 üm yeniden hamileyim 8 haftalık😍

tubizm 24 yasinda ilk kizim senayı dogurdum...
28 yasinda ikinci kizim sare
32 yasinda ucüncu kizim fatima rana
34 yasindayim ikitane oglum karnımda dogmak icin gün sayiyoruz 😂
Benim beyim gözümün nuru cocuklari cok sever,ailemizde bereketli oldu genişledi elhamdulillah 😍
Rabbim isteyen herkeze versin...🌹

19 Yaşımda ilk oğlumu kucağıma aldım 23 yaşımda kızımı kucağıma aldım şimdi de 30 yaşındayım kısmetse oğlumu kucağıma alacağım 30+4 teyiz şükürler olsun 🙏🙏

tubizm 27 yaşındayım ben de 25nci haftadayız 😍heyecanlı bekleyişler🙏❤️

Esragurbuz valla maşallah size Allah çocuklarınızı size bağışlasın ne cesaret ☺️ Benim ilk hamileliğim hiç bi bulantı belirti olmamasına rağmen vücutsal değişiklik hareket kısıtlılığından ikinciyi düşünür müyüm bilmiyorum 🤷🏼‍♀️😁

tubizm 26 yaşımda hamile kaldım 5 ay önce yani. 3 gün öncede 27 yaşıma girdim ekimde doğuracağım Allah izin werirse ilk bebişim hemde kızzz🌸 yani 27 yaşımda anne olacağım inşallah 🙏😍

Esragurbuz oyy maşallah size ya ne güzel yapmışsınız büyük cesaret inanın şimdi çoğu kadından duyuyorum 1 taneyle baş edemiyoruz yok ikinci olmaz. Yada iki tane çocuğu olan üçüncüyü yapmıyor. Ben 1 buçuk yıllık evliyim 5 aylık hamileyim ilkini doğurayımda bakalım gerisi gelir mi 😊

tubizm 27 yaşımdayım ilk bebeğim 20+4 😊 tam anne olmak istediğim yaştayım..ne erken ne geç bana ve günümüze göre 😊