hfza benim fıtık olduğu kesin olduğu için normal Doğum yapmam yasak şuan sezeryan olucak Allah kısmet ederse sezeryandada genel anestezi verecekler belden uyuşma olmuyor maalesef fıtığa denk gelebilir diye
aslında fıtıktan şüpheleniyorsanız hamilelikte emar çekilebiliyor benim hamileliğimden önce ortaya çıkmıştı
Ah bu bel ağrısı 🥴🥴 fıtıklı anneler
Aysebkr1258 anladim benimki ne asamada su an bilemiyoruz🙄ama soyle bir sey var hic hamile gibi degilim yani sizin anlattiginiz skintiyi cekmiyorim bel agrilarim yok gebelikte emar cekildigini hic duymamistim emarda radyasyon var diye biliyorum ben
Aysebkr1258 ahh bende aynıyım yatamıyorum ağrıdan belim kopuyor sanki 😔dün nst ye girdim girmez olaydım bitene kadar acı çektim resmen düz yatamadım lastiklerle de aşırı sıktı hemşire denen gerizekalı hâlâ ağrı çekiyorum.18 yaşımdan beri bu fıtık la uğraşıyorum
Mucizeannesi2806 ayni benim durumum 😀😀😀
Bende ileri düzey fıtık var epidural konuştuk, ağrım sızım yok ama size dendiği gibi bir sıkıntıdan bahsedilmedi.Korktum şimdi bende🙈
Aysebkr1258 benim de bacağım ağrıyor geceleri 😔 ama yapacak bişey yok
Aysebkr1258 Allah güç versin ben de aynı durumdan muzdaripim muhtemelen senin zamanına gelince öyle olcam ben de 28+6 yım dün yürüyüş yaparken hissetmeye başladım biraz biraz çok zor ya çok illet bir şey Bel fıtığı.
Mnevvr53 yanlız sezeryan olursa ben genel anestezi istemem ya normal dogururum daha iyi nasıl olur acaba.ben doktora söyledim fıtığim var diye fizik tedavi doktoru bı görsün konuş ona göre sezeryan planlayalim dedi ama nasıl olacağını söylemedi
mrv_gns_sfk belde tehlikeli bir durum 🙄 anestezi uzmanları genelde kabul etmiyo diye biliyorum 🤷♀️
Yasosss İnan o haftalarda hiç hissetmedim bel fıtığını yürüyüş yaptım bol bol şimdi ağırlaştım çok yürüyüş yapamıyorum ondan sanırsam kendini baya bi hissettiriyor 🥴
Mucizeannesi2806 fıtık olanlarda genel anestezi yapıyorlar epidural olmuyor maalesef
Aysebkr1258 31+5 günlüğüz bizde. Çift taraflı bel fıtığım var. Fakat doktorum sezaryen demedi normal Doğuma müsait olduğumu söyledi. Çok şükür gebelikte bir sıkıntı yaşamadım daha yaşamadan da tamamlarım inşallah bu süreci. Gebelik öncesi bacaklarım kitlenirdi işe gidemez hale gelirdim ama gebelikte hiç yaşamadım çok şükür 🙏🏻🙄
Aysebkr1258 bendede fıtık var bir defada ameliyat oldum acaba normal yapabilir miyim ayaklarımda uyulmalar oluyor
Mucizeannesi2806 banada aynısını dedi canım ben gitmedim kaldı öyle doğumum normal gözüküyor bende bilmiyorum napıcamı bir defada fıtıktan ameliyat oldum
Ass-46 doktorunuza söyleyin benim kadın Doğum doktorum normal yapamazsın dememişti beyin cerrahi doktorum normal Doğum yapamazsın dedi ve rapor verdi bana bende ameliyat olucaktım hamile kalmadan önce daha sonra vazgeçtim
Deletedmom381 bana normal Doğum yapamazsın diye beyin cerrahı doktorum söyledi ve rapor verdi raporum olduğu için kadın Doğum doktoruda mecburen sezeryanı kabul etti
Aysebkr1258 öyle canım benide yönlendirdi ama gitmedim normal olsun diye ama sanırım yapamam normal