Mucizeannesi2806 batıkent yeni mahalle hastanesi alırlar mı ki bilmiorum zekai tahir alır dediler die orda takılı kaldım eğer kabul edilirse şehir hastanesi daha iyi tabi

NimetDilmen o zmn basından sağmak için denildi tam bilmiorum 2.600 kilosu 35 haftaligim ve riskli olduğunu bebeğin olebilecegini sylediler 😣😣

Gerçkten gereksiz başlıklar daha çok ilgi goruo kimse bilgisini paylasmio derdimiz kaynana görümce olmali ki millet yorum yaosin😏😏

Gerçkten gereksiz başlıklar daha çok ilgi goruo kimse bilgisini paylasmio derdimiz kaynana görümce olmali ki millet yorum yaosin😏😏

SARAMAZE19 çok saçma ya kendini üzme bence böyle bişey için arkadaşın dediği gibi binlerce insülin kullanan şeker hastaları var hatta şeker hastası olarak hamile kalan var sen mutlaka başka doktora görün.iri bebek olduğu için sezeryan olabilir onuda 38 39 dan önce almıyor lar zaten benimde o haftada 2700 dü bebişim ve çok var o aralikta olan hatta daha fazla olan sen biraz diyetine dikkat et mutlaka başka doktora da görün cnm

Mucizeannesi2806 devletler de problem detaylı bilgiyi gününde vermiorlar şeker cikior 2 hafta sonra gel dio gidiyoruz sen nie dahiliyeye gtmedin dio sonra yine gidioruz tehlikedesin dio bi daha gidioruz yine şeker yüklemesi yapilio insuline başlıyoruz 2 aydır kullanıyorum bana kalkmış dün söylüyor riskli die insulin kullanan kişiye bu hastane de doğum yaptirmioruz die bebek ölü olabilir cart curt eve ağlayarak gttim piskolejim yerle bir oldu

SARAMAZE19 canım eğer imkanın varsa bir seferligine de olsa bı özel doktora görün istersen.cunku inan bu yaşadığın üzüntü sitres bebeğine şekerden daha fazla zararlı.topla bütün sonuçlarını başka bir doktora görün canım fazla abartılmış gibi geldi ya.hangi semtte oturuyosun cnm

Bende ilk çocuğum da 30. Haftada sancım çıkması sebebi ile, Zekai Tahir de yattım. Dediğin gibi, tek kelime ile berbat. Psikolojimi bozdular. İnsan gibi davranmıyorlar.. 😔 ama senin şu an doktorunu dinlemekten başka çaren yok gibi görünüyor. Bebeğinin sağlığı için.. Allah’tan haftan iyi. Az kalmış. Ben 3 kere yattım çıktım o hastanede. Ama şöyle bi şey de var. Doğum üzerine olduğu için, tam teşekküllü bir hastane. Bebeğin için sanki en iyisi orası gibi kii benim doktorum da direk oraya yönlendirmişti...

SARAMAZE19 bende Etimesgut ta oturuyordum iyi bilirim oraları ve A life da yani etimed de Alptekin Alagöz var doktor inan çok iyi bir doktor eğer imkanın olursa sonuçlarını alıp bir göster kendine bana en kötü zamanında bile destek oldu.birde Sincan Koru da Hüseyin pehlivan oda iyi bir doktor cnm .en azından için rahatlasin doç.doktorlar görsün sonuçlarını

birdirbir eşim bi müsait olsa gidip arastircam pesimi bırakmayan 4 yaşındaki kızımla evden cikamiorum beni mahfedio😏😏