Meleyke123

- 7 Kas 2023
- 16 Şub 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Yarın doğuruyorumm🫠 tartışmasında
merveavcilar doğurdum ayın 12si doğum oldu şu an evdeyiz çok Şükür Rabbime normal doğum istiyordum zaten öylede oldu Şükür. Sizede nasip İnşallah
Melodimm Amin İnşAllah çok teşekker edeeim canım❤️
Marimari Amin İnşallah darısı sizin başınıza🙏 hala sancılar içnde kvranıyorum su gidiyor ama tam açılma olmadığı için bekliyoruz
feray_kalkan İnşAllah canım bende bebek 37den inmişti bi doğuramadım diyordum şu an doğurucam nerdesye, çok çok koekuyorum 🥹
Bbkk teşekkür ederim canım benimkini yarına çeker dediler bakalım çekevekmi ama sancıdan kıvranıyorum resmen😑
- Su gelmesi tartışmasında
kartanesii23 1parmak yarım var dedi doktor
Nöbetdeki tokdor baktı kendi doktorum yarın gelicek öylende ben gidicem zaten doğuma alırlar şu an bile sancılar içndeyim hareket etdikde az az su geliyor - Bi ihtimal tartışmasında
Belfam yaaa İnşallah bidahakı sefer hamile kalırsın hasta olmazsın❤️
- Su gelmesi tartışmasında
kartanesii23 bende de aynen oldu ama sancım ağeım var yarına doğurucağımı dedi doktor gitdik geldik az önce yarın öylene akşama çeker dedi
Bu arada 39haftayı bu gün tamamladık🙃
İlk hamileliğim olduğu için çoook heyecanlıyım benim için dua edin🫶 - Yarın doğuruyorumm🫠 tartışmasında
Nihayetinde yarın doğumum var. Kaç gündür ağrılarım vardı bu gün yani az önce saat 3buçukken ağrdan uyuyamamştm zaten tuvaletim geldi kalkb gideym derken kanlı su geldi baya baya aktı bacaklarma kadar
Sonra evdekilere haber verdim gitdik doktora altdan baktı açılmama 1parmak yarım açılmam vardı yarına çeker dedi doktor bende sancımı evde çekicem dedim. Geldik eve şimdi ağrldan uyuyamam sabaha kadar tam açılma olana kadar beklicem ki zaten yarın öylen gidicez o zamana kadar tam açılma olur İnşAllah🥰 - Acil bakın lütfen- kanama tartışmasında
Nuraaa hayır yaşamadım ama yazmaknyerine arasyadın daha iyi olurdu
- Eşlerinizi Tanıtan 3 Kelime 👻 tartışmasında
Eslem2112 benim kocam Fenerli, Fenerli, Fenerli💛💙 bana olan sevgisini bile fenerle izah ediyor😄
- normal dogum korkusu tartışmasında
taazeannee bende 38+1oldum. Çok sancılarım oluyo ama açılma yok. Tabi bende korkuyorum doğurmaktan ama esgiden gerdek gecesindende korkardım e oldu geçti boşuna kendimi yeyib bitirmişm diye düşündüm yani çokda zor değilmş bence doğumda öyle 1anlık olub bitecek o kadar doğuranlar var onlar nasıl dözdüyse bizde öyle. Bunuda başarırım diye kendimi motive ediyorum🫣
- Doğum Sonrası Korunma tartışmasında
Churcill ben daha doğurmadım ama şimdiden bende napıcam diye düşünüyorum😂
- Hamilemiyim tartışmasında
Efoo05 test yaptınmı?
- Bi ihtimal tartışmasında
Belfam ne oldu? Denedinizmi?
- Hamilemiyim tartışmasında
Efoo05 test yap bence böyle tahminlerle yanılırız en iyisi test. Yaptıkdan sonra haber verirsin bizede🥰
- Bi ihtimal tartışmasında
Belfam evet öylede ola bilir en iyisi erken gebelik testi al dene hatda bu gün göstermeyip yarın göstere bilir😊
- Kızlar bakarmısınız? Bu nedir? 😬 tartışmasında
ebrarmom08 rahim kasılması diye biliyorum bende de oluyordu normal yani