Kızlar adete 3 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı ve adetim 2 gün gecikti belirti olarak göğüslerim hassas ve kasıklara arada bir iğne batması gibi hissiyat oluyor (tabi bunlar psikolojik de olabilir diye düşünüyorum) akıntım da beyaz öyle bariz artış yok. Sorum şu ki üç gün önce negatif görüp sonradan pozitif gören oldu mu? Bugün de olmazsam akşama test alıp yapacağım.
Bi ihtimal
Belfam evet olabilir geç yumurtlamis olabilirsin hamilelik oluştuysa geç tutmuş olabilir ve testlerde gözükmüyor olabilir daha sonradan gözükebilir
myangelson çok da geç yumurtladığımı sanmıyorum akıntıma göre 9-11. Gün arası oldu diye tahmin ediyorum
Belfam şeffaf yumurta akı gibi akıntı adet döngünün o sıralarında mi gördün ? Bazı kişiler ayda 2 kere yumurtlama görebiliyor ondan sonra tekrar böyle bir akıntı gördün mü ?
Bence direk kan ver varsa kanda çıkar
myangelson ben tam adet günümde yumurtlama gördüm adetim 6 gün geçti yumurtlamamın da 6.günü şuan
- Düzenlendi
Merve-metin beklenen adet gününde mi gördün yumurtlama? Bende adetime 1 hafta kala gördüm bu ay 1 hafta ileri attı adetim de senin de 14 gün ileri atmış o zaman
myangelson evet canım bat 29 eylüldü tam o gün yumurtlama gördüm cuma günü o kadar yoğun beyaz akıntım geldi ki adet günümde bu neyin akıntısı dedim eve gidince ovülasyon testi yaptım bu ay ki en koyu gündü satıcıya yazdım yumurtlaman başlamış dedi pazar günü de çatladı yumurta ama şuan belim sanki kemikten ayrılıyor gibi o kadar çok ağrım var ki adet mi olacam diye düşünmeden edemiyorum
- Düzenlendi
Merve-metin aslında yoğun beyaz akıntı çatlama akıntısı oluyor ama öncesinde şeffaf yumurta akı gibi akıntı gelmiş miydi? Beyaz akıntı devam ediyor mu? Çünkü bende önce yumurta akı gibi akıntı gelir ertesi gün veya 2 gün sonra yoğun beyaz akinti gelir yumurta catlayinca hele bu ay çok fena ağrım oldu kaşık ve bel ağrım oldu ovulasyon döneminde yumurta fazla mı büyüdü anlamadım ya da catlarken fazla ağrı yaptı bilmiyorum catlayinca hop geçti ağrısı 😅 adet ovulasyonun 14. Günü gelir canım kötü düşünme belki gebelik oluşmaya calisiyordur.
- Düzenlendi
Belfam adet olmam gereken gün erken gebelik testinde negatif kanda pozitif gördüm
myangelson 3 gün akıntı geldi canım cuma ve pazar arası pazar tabi diğerlerine göre daha yoğundu çamaşırımı o gün 2 kere değiştirmek zorunda kaldım bugün yine akıntı gelmeye başladı anlamadım valla inşallah gebelik oluşmaya başlıyordur otomatik olarak tarihi 12sine atmış oldu 14 gün ileri attığı için bakalım bekleyecez artık ama belim o kadar ağrıyor ki ölüyorum sanıyorum hiç bu kadar ağrım olmamıştı ya adet ağrısı yada gebelik oluşuyor bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı canım
Merve-metin tekrar ovulasyon yaptın mı peki yumurta çatladı mi falan diye bakmak için falan
myangelson evet yaptım pazar günü çatladı yumurta silikleşti çünkü canım dün akşam yaptım tekrardan yine silikti bende bıraktım test yapmayı
Merve-metin tamam o zaman canım erken gebelik yapmayı düşünüyor musun yoksa adet zamanını bekleyecek misin 😅
myangelson bekleyecem canım ya cuma sabah yaptım tek çizgiydi moralim bozuldu ama en kötü pazar günü bi test yaparım çıkmazsa adet 12sinde olacam doğru hesapladıysam o gün kan veririm ama meraktan çatlıyorum yaa beklemek çok zor 🤦♀️🤨
Merve-metin hangi gün yumurtlama hangi gün çatlama gördün ki canım
myangelson 29 eylül yumurtlama 1 ekim çatlama gördüm canım
myangelson ben sadece 29 ve 1 ini değerlendirdim 3 gün ilişki yaşayın çatlamadan sonra diyenler vardı ama öyle yapmadım bi sorun olur mu ki öyle mi yapılması gerekiyordu acaba
Belfam evet öylede ola bilir en iyisi erken gebelik testi al dene hatda bu gün göstermeyip yarın göstere bilir😊