Nuraaa anladım inşallah herşey yolundadir hayırlı haberler alırsın

Sermec27 çok teşekkür ederim
    Allh razı olsun umarım ciddi bisey yoktur ya

elifsen, başlığı Acil bakın lütfen- kanama olarak değiştirdi.

Nuraaa hayır yaşamadım ama yazmaknyerine arasyadın daha iyi olurdu

@"Nuraaa acile gitmeni tavsiye ederim yarını bekleme

Saliha2020 az önce tatlı bişeyler yedim ve haraketini net hissettim iyi harakaeti erkenden gidecegim doktor yazdı gel bakalım dedi

Nuraaa Bugün ne tür işler yaptınız eğer kendinizi çok yorduysanız olur benimde olmustu öyle doktorum ya çok yürüyüş yaptın yada çok yordun kendini bende çok ayakta durmuştum ev temizliği felan yordum kendimi ondan oluyor lekelenmeler

Meleyke123 erken dönüş sağlıyor doktorum
          Az önce erken gel bakalım yazmış erkenden gideceğim

Tugce_23 ya malasef acil burda o kadar sıkıntılı ki
          Kötü durum yok suanlik doktor da detaylı sordu yarın erken gelmemi onerdi

Mavi3475 aslında dün yürüyüş yapmıştım ama rahat hiss ediyorum kendimi
          Bugun ise nerdeyse hafif ev işi dışında bişey yapmadım
          Odayı topla mutfagi topla oglum vsr ona yemek ver gibi gibi isler yani agır kaldirmadim ama cok kalkıp oturdum
          Agirlasdigim icin oturuo kalkmak artik zorluyir

Nuraaa canim sabah geç ola bilir imkanın varsa kadın doğum acile gidip bı gozuk kan gurubun flan ne benim kan uyuşmazlığı yüzünden oluyor kanamam igneni olunc geciyor

Drnzgn a pozitiv
            İkinci hamileliğim ilkinde bu durumu yaşamadım
            Bu saatte acile malasef gidemiyorum evde oğluk da var bırakacağım kimse yok
            Allaha emanet yarın erkenden gideceğim

Tugce_23
              @Drnzgn
              N-23
              Hanımlar gittim doktota bugün
              Nst çekildi her şey yolunda kontroller de sağlandı
              Vajina içinde küçük iki adet sivilce gobi bişey çıkmış onlar patalyınca kan gelmiş
              Yani rahimle bebekle alakası yokmuş
              Kötü huylu bişeyde degilmis sadece iki kucuk sivilce 😂 beni dunden korkuttu fucidin krem verdi gecer iki uc gune dedi 🥰 sagolun sorup ilgilendiginiz icin