Bu arada 39haftayı bu gün tamamladık🙃
İlk hamileliğim olduğu için çoook heyecanlıyım benim için dua edin🫶
Yarın doğuruyorumm🫠
- Düzenlendi
Meleyke123 benimde kanamam olmuştu yarım saat sonra 10 cm buldu açılmam
Sağlıkla kucağınıza alın
Bbkk teşekkür ederim canım benimkini yarına çeker dediler bakalım çekevekmi ama sancıdan kıvranıyorum resmen😑
Bende 39dayim kanamam yok ama lak diye bisey asagi indi bebegim buyuk ihtimalle 😄 sabah kontrolum var insallah açılmam vardır
feray_kalkan kızımda öyle olmuştu benim lak diye assagi indi 10 dakikada doğdu 🥰
Bende bugun 39 oldum. Hic birşey yok şuanlık sizin adınıza çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah 🤗
Meleyke123
Allah yardımcınız olsun😍Sağ Salim alın kucaginiza insAllah🤲🏻
- Düzenlendi
Seymakocabey
Hayalimdeki doğum😂Birden baslayip bitsin.Saatlerce ağrı çekmeyeyim🤲🏻♥️InsAllah.
feray_kalkan İnşAllah canım bende bebek 37den inmişti bi doğuramadım diyordum şu an doğurucam nerdesye, çok çok koekuyorum 🥹
Marimari Amin İnşallah darısı sizin başınıza🙏 hala sancılar içnde kvranıyorum su gidiyor ama tam açılma olmadığı için bekliyoruz
Melodimm Amin İnşAllah çok teşekker edeeim canım❤️
Off bende dogurmak istiyorum artik 39+2
Meleyke123 ne yaptınız?
ne yaptınız doğurabildiniz mi sağlıkla
Melodimm kanala girene kadar ölüp ölüp dirildim yanlız kaç kez baygınlık geçirdim hatırlamıyorum 😂😂 ama kanala girdi o tatlı tatlı ıkınma hissi geliyo ya işte o an çok güzel 10 dakikada firtlattim o zmn 😂
Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalah. Ben de an itibariyle 40. Haftama girdim. Sabah kontrole gideceğim ama sancım yok ve ilk gebeliğim çok heyecanlı bir süreç 😬dualarınıza talibim🌸
merveavcilar doğurdum ayın 12si doğum oldu şu an evdeyiz çok Şükür Rabbime normal doğum istiyordum zaten öylede oldu Şükür. Sizede nasip İnşallah
Meleyke123 nasıl korkulacak kadar var mı benim de ilk hamileligim o yüzden ben çok korkuyorum